Blog

FITNESS AUTHORITY BCAA CORE – recenze

Publikováno:

BCAA FA CORE jsou třetí instantní BCAA v pořadí, které jsem měl tu čest vyzkoušet. Zatím jsem byl spokojen s Nutrendovskýma Compress BCAA Instant a velmi mile překvapen u Bcaa Xplode Powder od Olimpu. Jak si ve srovnání s těmito instantními BCAA povede produkt od firmy FA, kterou jsem si v poslední době oblíbil?

Pokračovat ve čtení

NVE PHARMACEUTICALS STACKER 2 ULTRA MASS – recenze

Publikováno:

Ještě rozmlsaného z FA Mass Core gaineru na mě čekal další gainer v pořadí od firmy NVE Pharmaceuticals, od které jsem dlouhodobě užíval skvělý protein STACKER 2 100% WHEY PROTEIN. Proto jsem se na Gainer Ultra Mass, který se pyšní nulovou hodnotou jednoduchých cukrů, těšil a pro lepší srovnání s Mass Core jsem opět vybral vanilkovou příchuť.

Pokračovat ve čtení

OPTIMUM NUTRITION 100% WHEY GOLD - recenze

Publikováno:

„Americkými spotřebiteli vyhodnocen jako výrobek roku“ dočetl jsem se v popisu toho proteinu. Tato reklama mě zaujala natolik, že i přesto, že jsem zatím od značky Optimum Nutrition žádný výrobek neměl, rozhodl jsem se vyzkoušet, co to vlastně těm „amíkům“ tak chutná :-) Složením mi zapadal do mé “objemové“ fáze, kdy konzumuji proteiny i s menším obsahem bílkovin a namíchané většinou ze syrovátkového koncentrátu a izolátu. V úvodu, pokud někdo při čtení skončí zde, bych možná ještě vypíchnul nestandardní přítomnost několika druhů trávících enzymů. A teď už se pojďme podívat jak jsem byl s tímto produktem spokojen.

Pokračovat ve čtení

GAINERY- srovnání

Publikováno:

Gainer jako vhodný prostředek k budování nové svalové hmoty nebo k doplnění vysokého energetického výdeje u vytrvalostních sportovců jsme si blíže představily v tomto článku. Jelikož jsem v nedávném období sám vybíral pro mě nejvhodnější gainer, pokusil jsem se Vám tuto práci ulehčit přehledným porovnáním důležitých parametrů této kategorie doplňků výživy.

Pokračovat ve čtení

OLIMP SPORT NUTRITION BCAA XPLODE – recenze

Publikováno:

Druhé instantní BCAA v pořadí jsem vyzkoušel Bcaa Xplode od Olimp Sport Nutrition. V úvodu již nebudu sáhodlouze rozvádět co jsou BCAA zač. Pouze zopakuji výhodu instantní ochucené formy těchto aminokyselin. Ta spočívá hlavně ve velmi pohodlné možnosti je konzumovat během tréninku. BCAA od Olimpu po přečtení složení ničím speciálním nezaujmou. Přidaný 1g Glutaminu není třeba proti Nutrendu žádná výhra. Ale kvůli Glutaminu si jistě BCAA nekupujeme. Takže jak jsem zhruba po necelém měsíci používání s těmito BCAA spokojen?

Pokračovat ve čtení

SUPERIOR 14 NO4 AAKG - recenze

Publikováno:

Arginin je aminokyselina, kterou mám spolu s Glutaminem nejvíce v oblibě. Pokud jste již dosáhli viditelného svalového rozvoje, pak Vám Arginin přinese lepší pocit z tréninku v důsledku lepšího prokrvení svalů a zvýšené vazodilatace, což bude ve finále znamenat, že budete v průběhu tréninku prostě jednou tak velcí :-) To jsem zřejmě přehnal, ale ten rozdíl tréninku s a bez této aminokyseliny je více než znatelný. U mě je to tak trošku již návyková záležitost a jen s velmi malými pauzami užívám suplementy, které L-Arginin obsahují již docela dlouhý čas a stále to skvěle funguje. Možná jsem výjimka, protože jsem již několikrát četl, že by se měl Arginin cyklovat podobně jako například Kreatin z důvodu jeho v čase ustupujících účinků. Na NO4 AKKG od Superioru 14 jsem se těšil, protože již po přečtení složení, jsem zjistil, že je poskládaný docela chytře a není to jen „obyčejný“ L-Arginin. Druhý důvod proč jsem se těšil je ten, že jsem byl doposud se všemi výrobky od této značky nadmíru s

Pokračovat ve čtení

„MOJE PŘEDTRÉNINKOVKA“ – recenze

Publikováno:

Předtréninkovky jsou jedny z mála doplňků výživy, u kterých je jejich účinek pocitově zaznamenatelný. Podle toho jak komplexně nebo na druhou stranu jednostranně je takový suplement orientovaný, můžeme již při prvním tréninku pociťovat větší prokrvení a napumpovanost svalů (pokud jsme si již nějaké vybudovali :-), zvýšení síly, zlepšení soustředění se na cvičení či přísun psychické energie. Všechny tyto aspekty mohou učinit Váš trénink o nějaký ten stupínek kvalitnější, v důsledku čehož, za splnění dalších důležitých podmínek (dostatečný přísun makro a mikro živin, regenerace), můžete dosáhnout zlepšení ve svalovém rozvoji.

Pokračovat ve čtení

SYROVÁTKOVÉ PROTEINY - srovnání

Publikováno:

Dnes navážu na poslední recenzi proteinu Arnold Series Iron Whey od MusclePharm. Syrovátkové proteiny jsou jedny z nejrozšířeněj­ších. Nabízí je většina předních výrobců suplementů a to z logických důvodů. Syrovátková bílkovina se vzhledem ke své vysoké biologické hodnotě a díky vhodnému profilu aminokyselin jeví jako nejvhodnější zdroj pro budování svalové hmoty, síly a k regeneraci.

Pokračovat ve čtení

MUSCLEPHARM ARNOLD SERIES IRON WHEY - recenze

Publikováno:

Od značky MusclePharm jsem toho zatím moc nezkusil. Minula mě dokonce i velmi chválená předtréninkovka Assault (určitě to doženu:-). O čem jsem vážně uvažoval, byl protein Muscle Pharm Combat Powder. Ten má vynikající složení a četl jsem, že i dobře chutná. Než jsem se ale ke koupi rozhoupal, vyšel Muscle Pharm se sérii podporovanou mým oblíbeným důchodcem. Firmě Muscle Pharm tak minimálně u jednoho zákazníka jejich reklamní marketing s Arnoldem vyšel a já sáhl po univerzálu ARNOLD SERIES IRON WHEY. Zda jsem udělal chybu nebo ne se dočtete v následující recenzi.

Pokračovat ve čtení

CROSS CHALLENGE PARDUBICE 2014 - fotoreport

Publikováno:

CROSS CHALLENGE PARDUBICE 2014 – fotoreport

Dne 15. 2. 2014 proběhly v Pardubické sportovní hale Crossfitové závody čtyřčlenných smíšených týmů (tři kluci, jedna holka), do kterých se zapojili i dva týmy podporované výrobcem doplňků výživy, značkou Superior 14. Týmů se zde sjelo z celé republiky padesát, a konkurence tak nebyla vůbec malá. Jako naprosto nepoznamenaný tímto sportem jsem na vlastní oči mohl vidět některé z crossfitových disciplín a přesvědčit se o náročnosti toho sportu, a zároveň vychutnat skvělou atmosféru panující na těchto závodech. Oba týmy, Superior 14 Team a Crossfiters S14 Ostrava, mezi kterýma panuje kamar&…

Pokračovat ve čtení

«« « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 .. 12 » »»