Blog

PHP BCAA Spiked – recenze

Publikováno:

PHP Edge pro mě byla do nedávna neznáma značka a k takovým vždy přistupuji s lehkou obezřetností a mírným pesimismem. Prvním produktem této kanadské značky, který u mě prošel zatěžkávací zkouškou byly instantní BCAA. Letos jsem instantních BCAA vyzkoušel již několik značek, takže mám s čím srovnávat a to je pro samotné hodnocení asi to nejpodstatnější. BCAA Spiked od PHP zaujmou i bez samotného ochutnání cenou a hlavně složením. Pojďme se tedy podívat jak obstály ve srovnání s konkurencí.

Pokračovat ve čtení

AVOKÁDOVÁ POMAZÁNKA

Publikováno:

Avokádo je bohaté na proteiny, vitamíny A, B1, B2, B6, C a E. Má také dostatek minerálů, především železa, vápníku, fosforu a draslíku. Zelený plod obsahuje hodně lecitinu, který snižuje hladinu cholesterolu a zlepšuje paměť. V avokádu je až 30 % tuků, které jsou převážně zastoupeny ve formě zdraví velmi prospěšných nenasycených mastných kyselin.

Pokračovat ve čtení

FITNESS AUTHORITY DIAMOND HYDROLYSED WHEY PROTEIN – recenze

Publikováno:

Letošní moje dieta byla poněkud „inovativní“, protože jsem vyzkoušel hned několik pro mě zcela nových produktů. Minule jsem koukl na zoubek čistému syrovátkovému isolátu od Scitecu, ke kterému jsem hned následně přidal svůj první hydrolyzovaný protein. Ve zkratce bych se zde obecně zmínil co vlastně hydrolýza představuje, jaké z ní plynou výhody a jaké jsou mezi hydrolýzovanými proteiny odlišnosti.

Pokračovat ve čtení

PEČENÉ KUŘE NA ZELÍ S BRAMBORÁKEM

Publikováno:

Název jídla nezní moc fitnessácky a zdravě. Určitě není toto jídlo ideální do drsné redukční diety, ale pokud se podíváte na suroviny a dočtete recept do konce, zjistíte, že výsledek není žádná velká dietní chyba.

Pokračovat ve čtení

PHP EDGE nově i ve FULLSPORTU

Publikováno:

Objevili jsem několik zajímavých suplementů, u kterých jsme si po prvních ochutnávkách řekli, že je prostřednictví našeho eshopu musíme nabídnout i Vám. Jedná se o některé produkty značky PHP EDGE osvědčeného kanadského výrobce Future Nutrition, který již má pod sebou značku MVP Biotech. Future Nutrition si produkty pro značku PHP EDGE vyvíjí, vyrábí a balí ve vlastních laboratořích a výrobních halách a garantuje používání výlučně surovin nejvyšší jakosti, přičemž celý výrobní proces probíhá na základě přísně sledovaných postupů a za neustálé kontroly kvality.

Pokračovat ve čtení

SCITEC NUTRITION 100% WHEY ISOLATE – recenze

Publikováno:

Nedávno jsem Vám představil a porovnal některé proteiny z naší nabídky vhodné do diety. Připomenu, že u těchto proteinů preferujeme co nejnižší obsah sacharidů a tuků. Dnes se podíváme blíže jednomu na zoubek. Sáhl jsem po tom nejlevnějším z celé řady a vybral Whey Isolate od Scitecu. Už z tabulky je patrné, že disponuje nejhoršími parametry právě co se sacharidů a tuků týče. To mě ale moc neodradilo neboť dietu jsem měl teprve v počátku a nebylo třeba ještě cukry držet až tak na uzdě.

Pokračovat ve čtení

OLIMP SPORT NUTRITION AAKG XPLODE – recenze

Publikováno:

Firma Olimp Sport Nutrition má ve své nabídce několik ochucených instantních suplementů založených vždy na jedné účinné látce. Jedním z nich je i tento AAKG Xplode Powder postavený na L-argininu alfa-ketoglutarátu. Ten, jak je známo, zvyšuje v krvi hladinu Oxidu Dusnatého, který rozšiřuje cévu a zajišťuje tak lepší prokrvování svalové tkáně. V důsledku toho je možné dopravit ke svalovým buňkám více důležitých látek, které během předa po tréninku naše tělo potřebuje. AKKG Xplode jsem si oblíbil a tvoří základ pro moji předtréninkovou směs (tím že je oslazený můžou být již ostatní látky – BCAA, Glutamin, … v prášku a bez příchuti).

Pokračovat ve čtení

PROTEINY DO DIETY - srovnání

Publikováno:

Začalo léto, což u mě znamená období zbavování se přebytečných tuků a ladění formy nejen do plavek :-) Pokud jste na tom někdo podobně, o čemž nepochybuji, tak by pro Vás mohlo být užitečné následující porovnání proteinu, které jsou do diety, kdy hlídáme množství přijatých sacharidů a tuků, vhodné. Proteiny vhodné pro tyto účely bychom mohli rozdělit do dvou až tří skupin (izoláty, kaseiny, hydrolyzáty), přičemž následující porovnání bude mezi prvníma dvěma jmenovanýma. Pokud bych měl v krátkosti specifikovat jednotlivé skupiny, tak izoláty budou pro svojí čistotu (nízký obsah sacharidů a tuků), a střední dobu vstřebávání vhodné pro celodenní doplňování potřebných bílkovin, mimo čas po tréninku a dobu před spaním.

Pokračovat ve čtení

NVE STACKER 2 RUSH ACCELERATED – ochutnávka

Publikováno:

Ještě před koncem objemovky jsem vyzkoušel předtréninkovku od NVE PHARMACEUTICALS STACKER 2 s názvem RUSH ACCELERATED. RUSH jako většina suplementů této kategorie obsahuje dvě části. Jednu tzv. „pumpovací“, která by Vám měla dopomoct pořádně prokrvit procvičované svaly, a druhou část tzv. „stimulující“, která by Vás měla povzbudit a váš trénink tak zintenzivnit. Z originální etikety RUSHe se dozvíme hmotnost obou částí a a jejich složení co se týče obsažených látek, ale konkrétní množství zůstává zahaleno tajemstvím. To nám vadit určitě nebude, pokud bude RUSH fungovat tak, jak výrobce slibuje.

Pokračovat ve čtení

Dárek pro Vaší sporťačku

Publikováno:

Nevíte čím potěšit svojí sportovně založenou přítelkyni k narozeninám? Nechejte se inspirovat našim spokojeným zákazníkem Honzou, který své milované sporťačce Hance nechal u nás udělat k narozeninám balíček doplňků výživy na míru, se kterým byla nadmíru spokojena, což dokládá přiložená fotografie :-)

Pokračovat ve čtení

«« « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 .. 12 » »»