Blog

FITNESS AUTHORITY NAPALM PRE CONTEST - recenze

Publikováno:

Hledat dobrou předtréninkovku bez kreatinu (ne každý chce přijímat kreatin celoročně) je jako hledat jehlu v kupce sena. K Napalmu od firmy FA jsem se dostal až v době, když už si na trhu s předtréninkovkama vybudoval slušnou pověst a získal nemálo spokojených uživatelů. Můj cíl bylo tedy ověřit, zda se mezi ně rovněž zařadím. Obecně patří firma Fitness Athority mezi mé oblíbené protože mě zatím žádných z jejich produktů, které jsem zatím vyzkoušel nezklamal. O to více bylo nemilé překvapení při rozbalení prvního balení Napalmu.

Pokračovat ve čtení

PETR POLÁK V NOVÉ PRODEJNĚ FULLSPORT - DOČASNĚ PŘERUŠENO

Publikováno:

Novinka pro naše zákazníky – od 8. září 2015 Vám každé pondělí od 14:00 – 16:00 hod. bude v nově přestěhované prodejně FULLsport k ruce další vynikající sportovec, fitness trenér a výživový poradce se specializace na vizuální proměny a tvorbu podmínek pro maximalizaci nárůstu svalové hmoty Petr Polák. Přijďte a využijte dlouholetých zkušeností tohoto sportovce v oblasti výživy při vlastním výběru doplňků z naší nabídky.

Pozn.: 9.2.2016 dočasně přerušeno

Pokračovat ve čtení

MICHAL MIČKA V NOVĚ PŘESTĚHOVANÉ PRODEJNĚ FULLSPORT - DOČASNĚ PŘERUŠENO

Publikováno:

Novinka pro naše zákazníky – od 8. září 2015 Vám každou středu od 13:00 – 16:00 hod. bude v nově přestěhované prodejně FULLsport k dispozici vynikající sportovec, vzpěrač a jeden z nejlepších crossfiterů v České republice Michal Mička. Budete se moc u něj poradit ohledně výběru vhodných doplňků výživy s ohledem na Vaše sportovní aktivit, ale rád Vám jistě odpoví i na konkrétní dotazy ke sportovním disciplínám jako crossfit, vzpíraní a fitness.

Pokračovat ve čtení

STĚHOVÁNÍ PRODEJNY DO NOVÝCH PROSTOR

Publikováno:

Vážení zákazníci, z důvodu stěhování prodejny z Obchodního domu Laso do nových prostor vedle fitness centra FITPARK, ve kterých Vás od 1. srpna 2015 uvítáme, bude původní prodejna v OC Laso od 27. – 31. srpna 2015 uzavřena.

Pokračovat ve čtení

PHP ISOGROW – recenze

Publikováno:

Posledních půl roku jsem řádně otestoval další hydrolyzovaný protein. Po prvním hydrolýzatu od firmy Fitness Authority jsem si tentokrát vzal na paškál produkt od kanadské firmy PHP Edge, od které jsem již vyzkoušel také velmi povedené instantní BCAA Spiked. O tom co vlastně hydrolyzovaný protein je, jaké má výhody, co je to stupeň hydrolýzy atd. jsem se více rozepsal již u recenze na FA Diamond Hydrolysed Whey Protein a nyní bych to již shrnul pouze do jedné věty. Pokud chcete doplnit bílkoviny co nejrychlejším a nejefektivnějším způsobem, jsou právě hydrolyzované proteiny tou správnou volbou a ideálním řešením jak doplňovat bílkoviny těsně po tréninku. Jak si tedy PHPéčko vedlo v dlouhodobém tes­tu?

Pokračovat ve čtení

REFLEX NEXGEN PRO – recenze

Publikováno:

Docela dlouho mi trvalo než jsem si našel optimální náhradní zdroj vitamínů a minerálů v období jejich zvýšené potřeby. Kromě dovolené nebo nějaké plánované necvičí pauzy je toto období u mě celoroční. Vitamíny a minerály mají v lidském těle nezastupitelnou funkci neboť se účastní mnoha biologických procesů. Tělo si je nedokáže ve většině případů samo vytvořit, takže nezbývá než je získávat ze stravy nebo potravinových doplňků. Zvýšená potřeba těchto mikroživiny u sportovců po intenzivním fyzické zátěži je nesporná – pokles hladiny minerálních látek, vznik volných radikálů.

Pokračovat ve čtení

PROTEINOVÉ TYČINKY - srovnání

Publikováno:

Chcete si o vánocích a nejen o nich za mlsat a nechce se Vám péct „zdravé“ cukroví? Nemáte v práci čas na kvalitní komplexní svačinku? V tu chvíli jsou tady pro Vás proteinové tyčinky, které nejen že zasytí, ale také si na nich pochutnáte. Na trhu jich je nepřeberné množství a na eshopu Fullsportu tomu není jinak. Hlediska, podle kterých tyčinku vybrat, budou zřejmě dvě. Tím prvním bude složení a cena a tím druhým určitě chuť. S tím prvním hlediskem bych Vám rád trochu pomohl, a proto jsem do přehledné tabulky srovnal všechny tyčky se základními informacemi.

Pokračovat ve čtení

SUPERIOR 14 ISO PRO ZERO – recenze

Publikováno:

Nabídku značky Superior 14 nedávno rozšířil protein s nízkým obsahem tuku a sacharidů s názvem ISO PRO ZERO a jelikož jsem si „letní“ formu naplánoval udržet až do konce roku, neváhal jsem zařadit tento protein vhodný především do diety do své suplementační špajzky :-) Před tímto produktem jsem vyzkoušel dva čisté isoláty, přičemž jeden byl sice levný, ale moc mě neoslovil, druhý byl podstatně lepší, ale na ten teprve chystám recenzi. U obou se mi však potvrdila pověst, která čisté izoláty předchází v podobě horší chuti a řidší konzistence. Není se čemu divit. Vychází to hlavně z technologie zpracování, kdy se ze syrovátky odstraňují v co největší míře tuky a sacharidy, a nechává se tak vzniknout protein s vysokým obsahem bílkovin. Tato filtrace má ale za následek i ochuzení o část mikroživin – vitamínů a minerálů. Byl jsem tedy celkem zvědavý, jak se s těmito úskalími firma Superior 14 popere.

Pokračovat ve čtení

«« « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 .. 12 » »»