Články

Tipy na Vánoční dárky

Publikováno:

Nevíš si rady s dárky? Chceš něco, čím žije tvůj přítel/přítelkyně nebo kamarád, ale ne a ne přijít na nějakou „špekovku“? Tak už se přestaň hroutit. My ti v našem článku poradíme lépe než kdo jiný.

Pokračovat ve čtení

TOXICITA INFORMACÍ

Publikováno:

Jak si poradit s přemírou mnohdy i naprosto protichůdných informací v oblasti fitness, posilování či zdravého stravování? Dá se ještě tento informační boom považovat za pozitivum nebo je to naopak „zlo“ dnešní doby? Zamyslete se nad tím společně s Jakubem Gasmanem v následujícím článku.

Pokračovat ve čtení

CVIČENÍ NENÍ TOTÉŽ, CO TRÉNOVÁNÍ

Publikováno:

Cvičíte už dlouho a stále bez valných viditelných, silových či jen pocitových výsledků? Zkuste se po přečtení následujícího článku Jakuba Gasmana zamyslet nad tím, zda Vaše cvičení náhodou nepostrádá koncepci tréninku, jejíž absence má na svědomí Vaší stagnaci.

Pokračovat ve čtení

NENÍ HOŘČÍK JAKO HOŘČÍK

Publikováno:

Trpíte v trénincích křečemi? Budíte se ráno unavení? Doplňujete tělu dostatečné množství hořčíku? Pokud si na všechny tři otázky odpovíte ano, tak si určitě přečtěte tento článek Jakuba Gasmana o tom, kterou s forem hořčíku tělo dobře vstřebává a třeba zjistíte, že ta Vaše to zrovna nebude.

Pokračovat ve čtení

ODVRÁCENA STRANA KRUHÁČE

Publikováno:

V dnešní době plné různých modních fitness stylů cvičení Je těžké se zorientovat, který pro Vás bude nejlepší pro transformaci postavy. V dnešním blogu Vám Jakub Gasman napíše svůj názor na kruhový trénink, který někteří považují za vhodný základní nástroj pro změnu tělesných proporcí.

Pokračovat ve čtení

PORAŽENÍ DRŽÍ DIETY, VÍTĚZOVÉ BUDUJÍ NÁVYKY

Publikováno:

Možná tušíte jestli je vhodnější párkrát v roce podržet „nezdravou“ dietu a dostat se na potřebné míry a váhu a zbytek času tzv. „proprasit“ nebo se držet dlouhodobě jasných pravidel zdravého stravování a jen výjimečně uletět. Jakub Gasman v tom má jasno a jeho názor stojí za přečtení.

Pokračovat ve čtení

CO RÁNO SNÍDAT?

Publikováno:

Máte jasno jak by měla vypadat správná snídaně pro dosažení Vašich cílů? Cest je mnoho a nic není zcela jednoznačné. Přečtěte si krátké zamyšlení Jakuba Gasmana nad touto problematikou a vyzkoušejte chutný recept na lívance, který přidal jako bonus na závěr.

Pokračovat ve čtení

1 2 3 » »»