Recenze

POLEDNÍK RUKAVICE BRUTUS - recenze

Publikováno:

Máte to k nám na prodejnu daleko a přes eshop si nejste jisti zda zrovna toto zboží je to pravé pro Vás? Další rukavice na cvičení v podrobnější recenzi. Testujeme pro Vás námi nabízené produkty, aby se Vám lépe nakupovalo.

Pokračovat ve čtení

NUTREND PRE-WORKOUT N1 VS. ALLMAX MUSCLEPRIME CORE – recenze

Publikováno:

Pre-workoutových produktů začíná být na trhu nepřeberné množství a není jednoduché se v nich vyznat a vybrat. Dobrým vodítkem mohou být zkušenosti ostatních. Proto pro Vás testujeme námi nabízené výrobky, abychom Vám i tímto usnadnili nákup. Dnes se můžete podívat blíže na dvě předtréninkovky od značek Allmax a Nutrend.

Pokračovat ve čtení

MUSCLEPHARM AMINO 1 - recenze

Publikováno:

Na vyzkoušení jsem dostal testovací balíček s názvem Amino 1 od firmy MusclePharm, které v nedávné době dělal reklamu i samotný Arnold Schwarzenegger. To může zcela jistě zaujmout, ale kvalitu výrobků americké firmy tím těžko posoudíme. Dovodit tak můžeme jen to, že disponovala dostatečným finančními prostředky, aby ikonu kulturistického sportu do své reklamy mohla angažovat.

Pokračovat ve čtení

PROM-IN ESSENTIAL MICELLAR KASEIN – vyzkoušeli jsme

Publikováno:

Čistých kaseinových proteinů jsem moc nevyzkoušel a z těch málo byla většina z nich tvořena převážně kaseinátem vápenatým, což je ve většině polemik haněná forma z důvodu technologie výroby a z toho plnyoucí  stravitelnosti a vstřebatelnosti. Micelární kasein je v tomto světle mnohem lepší volba, ale toto porovnání není předmětem dnešního krátkého předtstavení. Chtěl jsem tím pouze naznačit, že z osobní zkušenosti nemám s čím micerální kasein Essential od firmy Prom-In příliš porovnat. Takže spíš Vám zde uvedu krátky popis a své subjektivní pocity.

Pokračovat ve čtení

SUPERIOR 14 RUKAVICE S OMOTÁVKOU - recenze

Publikováno:

Dnes jsem si pro Vás připravil lehce kontroverzní recenzi. Kontroverze vychází z mých poznatků, které odhalily, že použití rukavic na cvičení u chlapů má spíše více odpůrců než příznivců. V jejich očích (hardcore bouchačů s magnesiem) jsou pak muži v rukavicích považováni za fitnessky a slečinky. Tohle jsem trošku přitáhl za vlasy a doufám, že to, co kdo má při cvičení na rukách, nikdo v zásadě neřeší. Já mám období, kdy rukavice používám a kdy zase ne. Když mám potřebu zbavit se alespoň v určité míře mozolů a trochu zlepšit pocit z úchopu nebo při určitých cvicích stabilizovat moje chatrné zápěstí šáhnu po rukavicích. Před rokem jsem si vybral rukavice Superior 14 s omotávkou a nyní Vám k nim mohu napsat pár poznatků.

Pokračovat ve čtení

JAKÉ MÁSLO PŘED TRÉNINKEM?

Publikováno:

Dnes se podíváme na zoubek čtyřem krémům, které jsem si oblíbil při konzumaci předtréninkové svačinky. Tu většinou tvoří palačinky, připravené na kokosovém oleji z vajec, vaječných bílků, skořice, strouhaného kokosu, Chia semínek a syrovátkového proteinu. Výsledkem je velmi dobře stravitelná svačina s vysokým obsahem bílkovin vhodná před silovým tréninkem. Dobrou stravitelností je myšlen proces, který sice začíná již v dutině ústní, ale vzhledem k tomu, že většinou nechodíme cvičit ihned potom co spolkneme poslední sousto nás spíš zajímá co na to žaludek. Nevolnost nebo plynatost není…

Pokračovat ve čtení

FITNESS AUTHORITY NAPALM PRE CONTEST - recenze

Publikováno:

Hledat dobrou předtréninkovku bez kreatinu (ne každý chce přijímat kreatin celoročně) je jako hledat jehlu v kupce sena. K Napalmu od firmy FA jsem se dostal až v době, když už si na trhu s předtréninkovkama vybudoval slušnou pověst a získal nemálo spokojených uživatelů. Můj cíl bylo tedy ověřit, zda se mezi ně rovněž zařadím. Obecně patří firma Fitness Athority mezi mé oblíbené protože mě zatím žádných z jejich produktů, které jsem zatím vyzkoušel nezklamal. O to více bylo nemilé překvapení při rozbalení prvního balení Napalmu.

Pokračovat ve čtení

PHP ISOGROW – recenze

Publikováno:

Posledních půl roku jsem řádně otestoval další hydrolyzovaný protein. Po prvním hydrolýzatu od firmy Fitness Authority jsem si tentokrát vzal na paškál produkt od kanadské firmy PHP Edge, od které jsem již vyzkoušel také velmi povedené instantní BCAA Spiked. O tom co vlastně hydrolyzovaný protein je, jaké má výhody, co je to stupeň hydrolýzy atd. jsem se více rozepsal již u recenze na FA Diamond Hydrolysed Whey Protein a nyní bych to již shrnul pouze do jedné věty. Pokud chcete doplnit bílkoviny co nejrychlejším a nejefektivnějším způsobem, jsou právě hydrolyzované proteiny tou správnou volbou a ideálním řešením jak doplňovat bílkoviny těsně po tréninku. Jak si tedy PHPéčko vedlo v dlouhodobém tes­tu?

Pokračovat ve čtení

REFLEX NEXGEN PRO – recenze

Publikováno:

Docela dlouho mi trvalo než jsem si našel optimální náhradní zdroj vitamínů a minerálů v období jejich zvýšené potřeby. Kromě dovolené nebo nějaké plánované necvičí pauzy je toto období u mě celoroční. Vitamíny a minerály mají v lidském těle nezastupitelnou funkci neboť se účastní mnoha biologických procesů. Tělo si je nedokáže ve většině případů samo vytvořit, takže nezbývá než je získávat ze stravy nebo potravinových doplňků. Zvýšená potřeba těchto mikroživiny u sportovců po intenzivním fyzické zátěži je nesporná – pokles hladiny minerálních látek, vznik volných radikálů.

Pokračovat ve čtení

1 2 3 4 » »»