Jsme tu – Kovid nekovid

Publikováno:

Druhá vlna uzavírek a restrikcí se nám vrátila jako bumerang, je teď o to víc důležité zůstat pozitivní abychom se z toho nezbláznili. Možná nastal čas se trošku zastavit a něco změnit. A tady je pár tipů jak na to:

Cvičení

Fitness centra jsou teď sice zavřená, ale to přece nevadí. Když je pěkně, vyběhněte ven do přírody, nadýchejte se čerstvého vzduchu nebo se skočte protáhnout a dát si pár shybů na workoutové hřiště. Cvičit můžete i z pohodlí vašeho domu např. s vlastní váhou nebo expandéry .

Práce

Nemůžete chodit do práce a musíte být doma? Můžete svůj volný čas využit ve prospěch sebe a zrealizovat svoje plány, na které jste neměli při práci čas. Rozšířit si své vzdělání nebo naučit se jazyk nebo si jen přečíst svou oblíbenou knihu.

Jídlo

Na tohle určitě nezapomínejte a neberte na lehkou váhu. Nelámejte to přes koleno, nestresujte se tím, že se vám změnil váš zajetý režim. Snažte se jíst zdravě, lépe vařit, zkoušejte nové recepty , vyhýbejte se přejídání a tučným jídlům.

Imunita

Posilování imunity je alfa omega v tomto období. Neexistuje žádná zázračná pilulka, ale je mnoho způsobů jak posílit svou imunitu. Choďte na procházky na čerstvý vzduch, čerpejte energii ze slunce a jak už bylo zmíněno , tak i pohyb a zdravé jídlo hrají klíčovou roli v posílení imunity.

Samozřejmě k tomu všemu patří doplňování vitamínů i minerálů. My jakožto obchod se suplementy a zdravými potravinami máme napříč značkami široký výběr těchto doplňků, ale hlavně se v nich vyznáme, víme, který je zrovna pro vás ten nejlepší…takže se nebojte a poraďte se s námi.

Jsme zde pro vás, jak na telefonu, tak na naší online poradně nebo se zastavte na naší kamennou prodejnu v Ostravě. Rádi vám se vším pomůžeme a zbavíme Vás špatné nálady – PROTOŽE #společněTOzvlád­neme.

Děkujeme a vážíme si podpory každého z vás.

≪ JEDEME DÁL - PROVOZ BĚHEM COVID19OCHUTNÁVKA Body&Fit Perfection Deluxe Protein Bar ≫