JEDEME DÁL - PROVOZ BĚHEM COVID19

Publikováno:

Jak budeme fungovat v době karantény?

Uvědomujeme si závažnost této situace, proto jsme přijali opatření, která by měla minimalizovat možnost nákazy. Naše centrála v Brně je důležitá nejen pro uzavřená fitcentra, ale také pro desítky eshopů a zejména lékáren, které se spoléhají na naše zásobování.

Kromě jiného, zásobujeme i několik významných sítí obchodů se zdravou výživou, které jsou z nařízení vlády také otevřeny.

Velkoobchod a výdejní místo objednávek z eshopu v Brně

Provozní doba na Brněnské centrále se nic nemění. Denně fungujeme v lehce zkráceném režimu od 8 – 16 hodin. Velkoobchodní zákazníci i eshopové objednávky, vše je beze změn.

Berte prosím v úvahu, že Zásilkovna bude po celou dobu karantény fungovat velice spoře, spíše vůbec. Je odkázána na kamenné obchody, které jsou nyní uzavřeny. Chcete-li dostat svoji objednávku včas, zvolte jiný typ přepravy. V opačném případě riskujete opravdu dlouhé dodací termíny, které mohou kolidovat až s vypršením restrikcí proti šíření Korona viru.

Prodejna v Ostravě

Zde je situace zcela jiná. Prodejnu vedle Fit Parku jsme museli z nařízení vlády uzavřít a to až do ukončení celostátní karantény. Nechceme riskovat nic. Zdraví je více než peníze!

Jelikož ale prodejna funguje i jako eshop, bude po celou dobu karantény a restrikcí otevřen pro vyzvednutí všech objednávek z eshopu a to vždy v ÚTERÝ A ČTVRTEK od 10 – 14 hodin.

V obou případech prosím dbejte na naše zdraví a pokud možno se zdržte placení v hotovosti!

Za FullSport Mgr.David Alex Skoumal | majitel

Testované produkty

≪ DOVOLENÁJsme tu – Kovid nekovid ≫