Physiq Apparel Supreme Shirt Magma

Hodnocení produktu 3.2 z 5: 1 2 3 4 5
Pomozte ostatním a ohodnoťte produkt známkou (1 - špatný, 5 - skvělý)

FITNESS TRIKO SUPREME ZNAČKY PHYSIQ APPAREL Náše Physiq Team trička jsou tištěna na nový model „Supreme“ triček.  Supreme trička jsou na zakázku dělaná trička, žádná velkovýroba. Trička jsou „ultrafitted“, což znamená, že Vám sednou jako ulitá. Obepnou Vaše svaly a zvýrazní tak vaše svaly.Supreme trička jsou z 95% bavlněná a z 5% obsahují elastan. A NEMUSÍTE SE BÁT – design na tričkách je elastický   a střih bude kopírovat Vaši postavu včetně zůženého pasu.Zapomeňte na normálí trička s potiskem, za chvíli se seperou a vůbec nesedí na těle. Physiq Apparel si zakládá na tom, co chcete nosit, na tom, že chcete vypadat dobře.Nejlepší materiály a kvalita garantovány!Ve­likosti triček Physiq:Obvod hrudníku (obtažené)S – 90–97,5

Detailní popis

Kód: PA130-S
Výrobce: Physiq Apparel
Velikost: S
Dostupnost: skladem
 
509,–
+ -

FITNESS TRIKO SUPREME ZNAČKY PHYSIQ APPAREL

Náše Physiq Team trička jsou tištěna na nový model „Supreme“ triček.  Supreme trička jsou na zakázku dělaná trička, žádná velkovýroba. Trička jsou „ultrafitted“, což znamená, že Vám sednou jako ulitá. Obepnou Vaše svaly a zvýrazní tak vaše svaly.

Supreme trička jsou z 95% bavlněná a z 5% obsahují elastan. A NEMUSÍTE SE BÁT – design na tričkách je elastický   a střih bude kopírovat Vaši postavu včetně zůženého pasu.

Zapomeňte na normálí trička s potiskem, za chvíli se seperou a vůbec nesedí na těle. Physiq Apparel si zakládá na tom, co chcete nosit, na tom, že chcete vypadat dobře.

Nejlepší materiály a kvalita garantovány!

Velikosti triček Physiq:

Obvod hrudníku (obtažené)

S – 90–97,5cm

M – 100–105cm

L – 105–110cm

XL – 110 a více cm