LifeLike Twister Pistachio

Hodnocení produktu 3.1 z 5: 1 2 3 4 5
Pomozte ostatním a ohodnoťte produkt známkou (1 - špatný, 5 - skvělý)

LifeLike Twister se speciální ingrediencí: Pistácie – z nové kolekce 2019. Skvělé pražené pistácie s bílou čokoládou, vanilkou a panenským olivovým olejem.

Detailní popis

Kód: LFL-013-PISWH
Výrobce: LifeLike
Příchuť: 300g
Dostupnost: skladem
 
299,–
+ -

LifeLike Twister Pistachio

Pražené pistácie s bílou čokoládou, vanilkou z madagaskaru a extra panenským olivovým olejem – vytvoří nezaměnitelnou slanosladkou chuť ! Kombinace, která nám natolik zachutnala, že povýšila do řady TWISTERŮ.

Pochutnej si i bez přidaného cukru, palmového oleje a konzervantů.

Krém vyrábíme podle vlastní receptury z čerstvých ořechů a kvalitní čokolády – přímo v České republice.

Pistachio TWISTER v kostce :

– Pistáciový krém s jemnou bílou čokoládou, vanilkou a extra panenským olivovým olejem

– Z limitované edice se stala jedna z našich nejoblíbenějších příchutí

– Nezaměnitelná slanosladká příchuť LifeLike másla z ořechů jsou dílem poctivé – české a ruční výroby Umíte si něco takového představit? Na takovém rozpečeném toustovém chlebu? A nebo ve Vašem proteinu? Co stojí ale za vyzkoušení je natřít na Proteinových palačinkách třeba s nekalorickým sirupem. Je to báseň.

SLOŽENÍ OŘECHOVÉHO KRÉMU: 80% pražené pistácie, 15% bílá čokoláda ( cukr, kakaové máslo, sušené mléko, sojový lecitin, vanilka Bourbon ), 4% olivový olej, 1% vanilka Madagaskar

NUTRIČNÍ HODNOTY NA 100 G: Energetická hodnota 2 567kJ / 613 kcal

Bílkoviny 18,3 g

Sacharidy/cukry 30,7 g / 12,4 g

Tuky 46,2 g z toho nasycené 7,3 g

Vláknina 8,2 g

Výrobce: LiFELikE

Hmotnost : 300 g

Ořechový krém obsahuje kokosový olej přirozeně se vyskytující v dužině kokosu. Při teplotě 25°C začíná tuhnout, je to jeho přirozená vlastnost. Před konzumací můžete nechat na teplejším místě nebo před použitím na vaření například rozehřát ve vodní lázni.

Usazenina oleje na povrchu je přirozený jev , stačí promíchat. Výrobek může obsahovat stopové množství arašídů a ostatních skořápkových plodů.

Upozornění Přípravek není určen dětem do 5 let a těhotným a kojícím ženám. Nežádoucí účinky:Výjimečně u citlivých osob se může objevit kožní vyrážka nebo podráždění střev. Jak přípravek uchovávat: Na stinném a suchém místě při teplotě do 25°C a mimo dosah dětí.

Upozornění: Tento produkt byl uvedený na trh jako doplněk stravy. Nemá schválené léčivé účinky a nejedná se o lék. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Minimální trvanlivost vyznačena na obalu.