HAYA LABS 5-HTP TIME RELEASE 100MG

Hodnocení produktu 5 z 5: 1 2 3 4 5
Pomozte ostatním a ohodnoťte produkt známkou (1 - špatný, 5 - skvělý)

5-HTPs postupným uvolňováním od farmaceutického výrobce Haya Labs je doplněk stravy s derivátem aminokyseliny Tryptofan, který má vliv na produkci serotoninu a melatoninu

Detailní popis

Kód: HL-116-60CPS
Výrobce: Haya Labs
Velikost: 60 tablet
Dostupnost: skladem
 
815,–
+ -

HAYA LABS 5-HTP TIME RELEASE – TABLETY S POSTUPNÝM UVOLŇOVÁNÍM

Účinky 5-HTP neposvětily Evropské úřady, sepíšeme alespoň následující benefity. Nejedná se o zdravotní tvrzení

5-HTP (5-Hydroxytryptofan) je přirozeně se vyskytující aminokyselina rostlinného původu L-Tryptofan, která se podílí na syntéze serotoninu, chemického posla, který hraje klíčovou roli při zlepšování nálady. Haya Labs 5-HTP může podpořit klidnou a uvolněnou náladu a může Vám pomoct udržet si pozitivní náladu. Haya Labs 5-HTPTime Release postupně uvolňuje 5-HTP do vašeho těla po dobu deseti hodin, aby vám pomohl v průběhu celého dne.

Pravidelné užívání přípravku Haya Labs 5-HTP Time Release vám může pomoci zajistit pozitivnější a vyrovnanější postoj, který je potřebný k udržení zdravého výhledu.

5-HTP (5-Hydroxytryptofan) je vedlejší chemický produkt bílkovinné stavební jednotky L-tryptofanu. Vyrábí se také komerčně ze semen africké rostliny známé jako Griffonia simplicifolia.

5-HTP může mít význam při poruchách spánku, jako je nespavost, deprese, úzkost, migréna a tenzní bolesti hlavy, fibromyalgie, obezita, premenstruační syndrom (PMS), premenstruační dysforická porucha (PMDD), porucha pozornosti s hyperaktivitou (ADHD), záchvatovité onemocnění a Parkinsonova choroba. 5-HTP je však jen doplněk stravy, nikoliv lék, který by léčil zmíněné stavy. V současné době probíhá přeskum Evropskými úřady ohledně účinků a možného využití.

VÝHODY KTERÉ MŮŽE UŽÍVÁNÍ 5-HTP MÍT:

  • Podporuje klidnou a uvolněnou náladu
  • Pomáhá udržovat pozitivní náladu
  • Umožňuje tvorbu serotoninu
  • Složení s řízeným uvolňováním po dobu 10 hodin
  • 100% bez léčiv
  • Nevytváří návyk
  • 100% vegetariánský

Doplněk stravy Haya Labs 5-HTP (zkratka chemického názvu sloučeniny 5-hydroxytryptofan) je derivátem aminokyseliny tryptofanu. Tryptofan se v lidském těle přeměňuje na 5-HTP – po přeměně na 5-HTP se sloučenina mění na serotonin, který je v mozku silným neurotransmiterem. Kromě toho je 5-HTP prekurzorem melatoninu – hormonu, který ovlivňuje spánek. Protože je 5-HTP spojen s melatoninem a serotoninem, má potenciál stimulovat dobrou náladu a může být užitečný při řešení nespavosti.

DOPORUČENÉ DÁVKOVÁNÍ

  • Jedna dávka: 1 tableta
  • Doporučené užívání: Užívejte 1 dávku denně spolu s jídlem
  • Velikost balení: 60 kapslí

Upozornění na alergeny: Vyrobeno na zařízení, které zpracovává produkty obsahující mléko, vejce, pšenici a sóju.

PRÁVNÍ UPOZORNĚNÍ: Účinnost této látky nebyla potvrzena regulátorem Evropské unie jako dostatečně podpořená věděckými studiemi. Tento přípravek není určen k diagnostice, léčbě nebo prevenci jakéhokoli onemocnění.

Upozornění

Přípravek není určen dětem do 5 let a těhotným a kojícím ženám. Nežádoucí účinky:Výjimečně u citlivých osob se může objevit kožní vyrážka nebo podráždění střev. Jak přípravek uchovávat: Na stinném a suchém místě při teplotě do 25°C a mimo dosah dětí

Upozornění

Tento produkt byl uvedený na trh jako doplněk stravy. Nemá schválené léčivé účinky a nejedná se o lék. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Minimální trvanlivost vyznačena na obalu. Pokud jste těhotná, kojíte, užíváte léky na předpis nebo pod lékařským dohledem, je vhodné se před užitím jakýchkoli doplňků poradit s praktickým lékařem. Přestaňte používat a pokud se vyskytnou nežádoucí účinky, poraďte se s praktickým lékařem. Nevhodné pro osoby mladší 18 let. Uchovávejte mimo dosah dětí. Nepoužívejte, pokud je těsnění porušené. Doplňky stravy by neměly být používány jako náhrada vyvážené stravy a zdravého životního stylu