APPLIED NUTRITION TUDCA + NAC

Hodnocení produktu 4.7 z 5: 1 2 3 4 5
Pomozte ostatním a ohodnoťte produkt známkou (1 - špatný, 5 - skvělý)

TUDCA + NAC představuje pečlivě sestavenou kombinaci složek, které společně působí na maximální podporu jater a zvyšují antioxidační aktivitu.

Detailní popis

Kód: APN-031
Výrobce: Applied Nutrition
Velikost: 90 kapslí
Dostupnost: skladem
 
1 329,–
+ -

APPLIED NUTRITION TUDCA + NAC

Účinky TUDCA neposvětily Evropské úřady, sepíšeme alespoň možné účinky, které se výrobku připisují. Nejedná se o zdravotní tvrzení

TUDCA + NAC představuje pečlivě sestavenou kombinaci složek, které společně působí na maximální podporu jater a zvyšují antioxidační aktivitu.

  • 800 mg kyseliny tauroursodeoxycho­lové
  • 900 mg N-acetyl-L-cysteinu
  • Podpora jater a antioxidantů

KLÍČOVÉ VÝHODY

  • Může přispívat k udržení optimální produkce antioxidantů jater
  • Vhodné pro vegetariány a vegany
  • Rostlinné veganské kapsle vhodný pro všechny zákazníky s dietními, náboženskými nebo kulturními omezeními

DÁVKOVÁNÍ TUDCA

Pro dosažení optimálních výsledků užívejte jednu dávku (3 kapsle) jednou denně, nejlépe ráno, 30–45 minut před snídaní.

Složení: N-acetyl-L-cystein (NAC), TUDCA (kyselina tauroursodeoxycho­lová), objemové činidlo (mikrokrystalická celulóza), protispékavá látka (stearan hořečnatý). Obal kapsle (hydroxypropyl­methylcelulóza).

Alergeny: Vyrobeno v zařízení, které zpracovává mléko, sóju, lepek a výrobky z nich.

TESTOVÁNO PRO ATLETY

Každá složka v této dávce podléhá přísné kontrole a testování zakázaných látek před výrobou v rámci sledovaného programu. Konečné produkty pak podléhají náhodnému testování v akreditované laboratoři ISO 17025 s cílem poskytnout nejvyšší úroveň jistoty, že jsou pro sportovce bezpečné.

POZOR

Před použitím tohoto přípravku se poraďte s lékařem, pokud jste mladší 18 let, těhotná nebo kojící nebo pokud máte jakýkoli známý nebo podezřelý zdravotní stav nebo užíváte léky na předpis nebo léky na předpis. Vysoký obsah kofeinu (80 mg / 100 ml při správném smíchání). Nesmí se používat jako náhrada pestré stravy. Tento výrobek skladujte na chladném suchém místě, mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučené dávkování.

PRÁVNÍ UPOZORNĚNÍ: Účinnost této látky nebyla potvrzena regulátorem Evropské unie jako dostatečně podpořená věděckými studiemi. Tento přípravek není určen k diagnostice, léčbě nebo prevenci jakéhokoli onemocnění.

Upozornění

Přípravek není určen dětem do 5 let a těhotným a kojícím ženám. Nežádoucí účinky:Výjimečně u citlivých osob se může objevit kožní vyrážka nebo podráždění střev. Jak přípravek uchovávat: Na stinném a suchém místě při teplotě do 25°C a mimo dosah dětí

Upozornění

Tento produkt byl uvedený na trh jako doplněk stravy. Nemá schválené léčivé účinky a nejedná se o lék. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Minimální trvanlivost vyznačena na obalu. Pokud jste těhotná, kojíte, užíváte léky na předpis nebo pod lékařským dohledem, je vhodné se před užitím jakýchkoli doplňků poradit s praktickým lékařem. Přestaňte používat a pokud se vyskytnou nežádoucí účinky, poraďte se s praktickým lékařem. Nevhodné pro osoby mladší 18 let. Uchovávejte mimo dosah dětí. Nepoužívejte, pokud je těsnění porušené. Doplňky stravy by neměly být používány jako náhrada vyvážené stravy a zdravého životního stylu