HAYA LABS GLUTATHIONE 250MG

Hodnocení produktu 3.5 z 5: 1 2 3 4 5
Pomozte ostatním a ohodnoťte produkt známkou (1 - špatný, 5 - skvělý)

Glutathione je velice účinná látka prospívající nejen lidskému tělu, ale i zvířatům. Podílí se na imunitě, zdraví jater, nebo ochraně mitochondrií

Detailní popis

Kód: HL-094
Výrobce: Haya Labs
Velikost: 60 veg.kapslí
Dostupnost: skladem
 
399,–
+ -

GLUTATHIONE REDUCED 250MG

Účinky Glutathionu neposvětily Evropské úřady, sepíšeme alespoň účinky, které se výrobku připisují v tradičních medicínách a léčitelství. Nejedná se o zdravotní tvrzení

Glutathion (GSK) je důležitý antioxidant u rostlin, zvířat, hub a některých bakterií. Je schopen zabránit poškození důležitých buněčných složek způsobených reaktivními druhy kyslíku, jako jsou volné radikály, peroxidy, peroxidy lipidů a těžké kovy.

GLUTATHION – KRÁL MEZI ANTIOXIDANTY

Mnozí znají antioxidanty, na které jsou bohaté některé potraviny a doplňky stravy. Málokdo však ví o významu glutathionu v celém systému antioxidantů. Je důležitý a jedinečný, protože dokáže recyklovat spotřebované antioxidanty a znovu je uvést do činnosti

Všechny antioxidanty vážou nebo zachycují volné radikály a toxiny, které mohou poškozovat a poškozují buňky a brání jejich metabolickým funkcím. Nedostatečná aktivita antioxidantů vede k zánětům tkání, autoimunitním onemocněním a snižuje přirozenou imunitu vůči nakažlivým chorobám.

Jakmile jsou tyto radikály a další toxiny antioxidanty odstraněny, jsou „plné“ a nemají již schopnost zachytit a odstranit volné radikály a další toxiny z našich buněk. Glutathion však dokáže „snížit“ jejich zátěž volnými radikály a recyklovat je z jater zpět do těla.

K této činnosti, kterou dělá Glutathion, by se dal přirovnat elektrický systém automobilu. Baterie se v autě, které jede dobíjí z tzv. alternátoru. Když alternátor selže nebo se porouchá, baterie se za čas vybije. Pokud ale vyměníte baterii, znovu se vybije. Je proto nutné opravit alternátor, aby auto trvale dobíjelo baterii. Glutathion tak v tomto přirovnání plní roli „alternátoru“.

V JAKÝCH POTRAVINÁCH GLUTATHION NAJDEME?

Glutathion je jednoduchá, ale účinná molekula složená ze tří aminokyselin: cysteinu, glycinu a glutaminu. Obsahují vysoký obsah chemické síry, která nabízí lepkavou látku, jež pomáhá zachytit toxiny, dokonce i těžké kovy. Pro udržení hladiny glutathionu jsou tedy užitečné potraviny bohaté na síru a doplněk stravy MSM (methylsulfonyl­methan). (Zdroj)

Perorální doplňky stravy, které přispívají k tvorbě GHS, jsou dostupné a levné. Nejběžnějším z nich je NAC neboli N acetyl cystein.

Dále je tu syrovátka, která musí být čistá a nefalšovaná. To není u syrovátkových výrobků, které si kulturisté oblíbili pro tvorbu svalových bílkovin, obvyklé. Syrovátka by měla být čistá a z mléka volně se pasoucích krav krmených trávou, do kterých se nepíchají hormony ani antibiotika. Mléko, z něhož se syrovátka získává, by mělo být syrové, nikoli pasterizované. V sušené syrovátce by neměly být žádné přídatné látky.

  • 1.Může pomoci podpořit zdraví jater: díky mnoha zdravotním vlastnostem by mohl pomoci zdraví jater.
  • 2.Může pomoci podpořit imunitní systém: díky svým mnoha prospěšným vlastnostem může podpořit imunitní systém
  • 3.Může mít silné protizánětlivé vlastnosti
  • 4.Má silné antioxidační vlastnosti: neutralizuje volné radikály
  • 5.Vegetariánské kapsle
  • 6.Dokáže projít tzv.hematoence­falickou bariérou mozku
  • 7.Ochraňuje mitochondrie: glutathion chrání mitochondrie před viry, bakteriemi ale také volnými radikály

KLÍČOVÉ VÝHODY, KTERÉ MŮŽE UŽÍVÁNÍ GLUTATHIONU MÍT:

  • Může přispět k podpoře zdraví jater
  • Může přispět k posílení imunitního systému
  • Může mít silné protizánětlivé účinky
  • Silné antioxidační vlastnosti

Byly provedeny studie, které prokázaly nízkou hladinu GSH u osob trpících akutními onemocněními a chronickými chorobami ve srovnání se zdravými jedinci, u nichž byla testována vysoká hladina GHS. (Zdroj)

DOPORUČENÉ DÁVKOVÁNÍ

Jedna dávka: 1 kapsle

Doporučené užívání: Užívejte 1 dávku denně.

Velikost balení: 60 vegetariánských kapslí = 60 dávek

Složení: Glutathion, celulózová kapsle, maltodextrin, stearan hořečnatý, oxid křemičitý.

Upozornění na alergeny: Vyrobeno na zařízení, které zpracovává produkty obsahující mléko, vejce, pšenici a sóju.

PRÁVNÍ UPOZORNĚNÍ: Účinnost této látky nebyla potvrzena regulátorem Evropské unie jako dostatečně podpořená věděckými studiemi. Tento přípravek není určen k diagnostice, léčbě nebo prevenci jakéhokoli onemocnění.

Upozornění

Přípravek není určen dětem do 5 let a těhotným a kojícím ženám. Nežádoucí účinky:Výjimečně u citlivých osob se může objevit kožní vyrážka nebo podráždění střev. Jak přípravek uchovávat: Na stinném a suchém místě při teplotě do 25°C a mimo dosah dětí

Upozornění

Tento produkt byl uvedený na trh jako doplněk stravy. Nemá schválené léčivé účinky a nejedná se o lék. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Minimální trvanlivost vyznačena na obalu. Pokud jste těhotná, kojíte, užíváte léky na předpis nebo pod lékařským dohledem, je vhodné se před užitím jakýchkoli doplňků poradit s praktickým lékařem. Přestaňte používat a pokud se vyskytnou nežádoucí účinky, poraďte se s praktickým lékařem. Nevhodné pro osoby mladší 18 let. Uchovávejte mimo dosah dětí. Nepoužívejte, pokud je těsnění porušené. Doplňky stravy by neměly být používány jako náhrada vyvážené stravy a zdravého životního stylu