APPLIED NUTRITION MILK THISTLE

Hodnocení produktu 3.2 z 5: 1 2 3 4 5
Pomozte ostatním a ohodnoťte produkt známkou (1 - špatný, 5 - skvělý)

Ostropestřec mariánský neboli Milk Thistle je tradiční bylina hojně využívaná pro své detoxikační schopnosti jater. Pomáhá také s trávením.

Detailní popis

Kód: APN-027
Výrobce: Applied Nutrition
Příchuť: 90 tablet
Dostupnost: skladem
 
611,–
+ -

APPLIED NUTRITION MILK THISTLE – OSTROPESTŘEC MARIÁNSKÝ

90 tablet | 90g | 90 dávek

Účinky Ostropestřce mariánského neposvětily Evropské úřady, sepíšeme alespoň účinky, které se výrobku připisují v tradičních medicínách a léčitelství. Nejedná se o zdravotní tvrzení

Tradiční rostlinný přípravek používaný ke zmírnění příznaků spojených s občasným nadměrným požíváním jídla a pití, jako jsou zažívací potíže a žaludeční nevolnost.

KLÍČOVÉ VLASTNOSTI OSTROPESTŘCE

  • Oblíbený a účinný bylinný lék
  • Pomáhá zmírnit zažívací potíže a podrážděný žaludek
  • Skvělý poměr ceny a kvality – 300 mg v jedné tabletě

DOPORUČENÉ DÁVKOVÁNÍ

Užívejte 1–2 tabletu denně s jídlem.

SLOŽENÍ

Každá potahovaná tableta obsahuje 300 mg standardizovaného extraktu (jako suchý extrakt) z plodů ostropestřce mariánského (Silybum Marianum (L.) Gaertner) (odpovídá 7200 mg – 8100 mg plodů ostropestřce mariánského), což odpovídá 174 mg silymarinu, počítáno jako silibinin. Extrakční rozpouštědlo: Aceton 95 % v/v.

Složení neobsahuje: cukr, sůl, kvasnice, pšenici, sóju, lepek a mléčné výrobky a je připraveno bez použití umělých konzervačních látek, aromat a barviv.

TESTOVÁNO PRO ATLETY

Každá složka v této dávce podléhá přísné kontrole a testování zakázaných látek před výrobou v rámci sledovaného programu. Konečné produkty pak podléhají náhodnému testování v akreditované laboratoři ISO 17025 s cílem poskytnout nejvyšší úroveň jistoty, že jsou pro sportovce bezpečné.

UPOZORNĚNÍ

Před použitím tohoto výrobku se poraďte s kvalifikovaným zdravotnickým pracovníkem, pokud jste mladší 18 let, jste těhotná nebo kojíte dítě, nebo pokud máte známé nebo podezřelé zdravotní potíže a nebo užíváte léky na předpis nebo volně prodejné léky. Nepoužívejte jako náhradu pestré stravy a zdravého životního stylu. Tento výrobek skladujte na chladném a suchém místě, mimo dosah dětí. Nepřekračujte doporučené použití

PRÁVNÍ UPOZORNĚNÍ Účinnost této látky nebyla potvrzena regulátorem Evropské unie jako dostatečně podpořená věděckými studiemi. Tento přípravek není určen k diagnostice, léčbě nebo prevenci jakéhokoli onemocnění.

Upozornění

Přípravek není určen dětem do 5 let a těhotným a kojícím ženám. Nežádoucí účinky:Výjimečně u citlivých osob se může objevit kožní vyrážka nebo podráždění střev. Jak přípravek uchovávat: Na stinném a suchém místě při teplotě do 25°C a mimo dosah dětí

Upozornění

Tento produkt byl uvedený na trh jako doplněk stravy. Nemá schválené léčivé účinky a nejedná se o lék. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Minimální trvanlivost vyznačena na obalu. Pokud jste těhotná, kojíte, užíváte léky na předpis nebo pod lékařským dohledem, je vhodné se před užitím jakýchkoli doplňků poradit s praktickým lékařem. Přestaňte používat a pokud se vyskytnou nežádoucí účinky, poraďte se s praktickým lékařem. Nevhodné pro osoby mladší 18 let. Uchovávejte mimo dosah dětí. Nepoužívejte, pokud je těsnění porušené. Doplňky stravy by neměly být používány jako náhrada vyvážené stravy a zdravého životního stylu