Allmax CytoGREENS 267 g

DoporučujemeRecenze
Hodnocení produktu 2.6 z 5: 1 2 3 4 5
Pomozte ostatním a ohodnoťte produkt známkou (1 - špatný, 5 - skvělý)

Nové a ještě silnější Greens. Nejlépe celosvětově hodnocené greens od roku 2005. První skutenčá revoluce v přístupu k tělu. Zdraví sportovce prostřednictvím výtažků z chlorofilu. 100% detoxikace.

Detailní popis

Kód: ALL-007-0.2
Výrobce: Allmax
Dostupnost: skladem
 
952,–
+ -

Související produkty

Čistě přírodní produkt CytoGREENS výrobce Allmax

• Pomáhá rychlejšímu zotavení svalů *

• Silné HIGH-ORAC antioxidanty*

• Zvyšuje STAMINA *

Bez genetické modifikace! (Non-GMO), bez plnidel , bez Konzervantů

Potraviny které mají podle analýzy vysoké skóre anitioxidantů je nazývají HIGH-ORAC, takové potraviny mají schopnost ochránit buňky a její části proti škodám oxidativních dějů. (USDA – Agricultural Research Service – 1999)

Co jsou to GREENS?

Je to nový pojem a kategorie ve Fitness suplementech! Naučte se toto slovo, budete ho slýchat čím dál častěji. Greens, jsou produkty čistě přírodní, vysoce účinné, ale vyrobené pouze z prvků, které námp oskytuje příroda. Jak naznačuje název, je to „něco zeleného“. Často se jedná o prvky ze zelené hmoty, vitamíny, silné antioxidanty, aminokyseliny vše to, co zrychluje regeneraci všech buněk těla, zpomaluje stárnutí, to zejména a detoxikuje dokonale celý organismus… Tyto produkty se nepoužívají jen ve sportu, ale také pro lidi 21.století, kteří jsou pevně spjati s přírodou a svým tělem. Chtějí být zdraví, vitální a veselí.

Cyto GREENS je 100% BEZ lecitinu: (běžný alergen a průmyslový emulgátor): Proč platit za ne-přírodní, levné plnidlo lecitin, v produktu, který je Jedničkou mezi GREENS produkty? "CYTOGREENS™ má nulové množství Lecitinu! Více než 25% z nejprodávanějších Greens obsahuje toto plnídlo.

Vysoká hustota bohatých živin z cholofilu: Jsou to jednoduché počty, CYTOGREENS™ obsahuje více než dvakrát tolik tmavého chlorofylu bohatého na živiny než běžná podobné potraviny které kvůli zeleni kupujete, jako jsou celer a soja. Tak na co ještě platit víc?

Bez PLNIDEL: Ultra-koncentrovaný znamená, že dostanete pouze chlorofilové superjídlo jako je Spirulina, narušené buňky Chlorelly a Nejvyšší kvalitu prémiového japonského zeleného čaje Matcha – to vše bez plnidel, bez barviv, 100% přírodně ochucené, 100% přírodně doslazené.

Velmi Silný obsah antioxidantů: CYTOGREENS™ má celých 346 mg antioxidantů (1,4 g budeme-li počítat také Matcha zelený čaj), nedělají nic menšího než že Neutralizují volné radikály – na současné trhu s Greens, nenajdete žádný, který by měl ocenění ORAC, a ani nejsou standardizované. Náš produkt je #1 na trhu

Základem je složení : Na trhu existuje desítka „greens“ produktů, ale co to složení? Vysoká cena, ale 5mg tam toho a 10mg tam toho, a kde nic tu nic. Nakonec zaplatíte draze za složení, které má malé množství skutečného zeleného-greens-chlorofilu, a naopak je plné ochucovadel, plnidel a levných ingrediencí. Ale to je špatně.

Pravda o biologické využitelnosti: CYTOGREENS™ má Cytozymy, obsahuje 9 enzymů v účinné směsi, která je až 40krát enzymaticky aktivnější než jiné špičkové výrobky „Greens“. Cytozymy pomáhají trávit základní živiny v potravinách. Díky nim získáte jejich optimální trávení a tím i mnohem vyšší biologickou využitelnost.

Díky patentované směsi ARX (atletic recovery X-Celerator) – podporovaná dvěma klinickými studiemi. Prokazatelně zlepšuje vytrvalost a zotavení. Je obsažena v každé dávce v úhrnu 500 mg. Při vývoji CYTOGREENS™, jsme se zaměřili na vysoce koncentrovaný pravý chlorofil, bohatý na živiny ze základních zdrojů potravin v množství vhodných pro sportovce. ARX® je 100% přírodní a patentem v USA (# 7790176) chráněná směs, která byla podrobena klinyckým testům, kde bylo zjištěno, že důsledkem užívání je zlepšení mikrocirkulace krve a vyčištění krvě od laktátu.*

Nutriční informace + doporučené dávkování:

[OBRÁZEK NEBYL NALEZEN]

IMUNITA A JAK NA NÍ PRACOVAT ANEB JAK ZŮSTAT ZDRAVÍ V DOBĚ CORONA VIRU

Publikováno:

Naši milí čtenáři. Imunita a Zdraví je dnes skloňováno ve všech pádech. Rozumní jedinci si hledají relevantní informace, jak toto období ve zdraví přečkat, jiní hledají způsob, jak na tom obohatitt. Hyeny necháme být, však ono si je to samo dožene. Pojďme se ale podívat na to, jak si pomoct v této složité době.