APPLIED NUTRITION PROTEIN CRUNCH BAR 62g

Hodnocení produktu 5 z 5: 1 2 3 4 5
Pomozte ostatním a ohodnoťte produkt známkou (1 - špatný, 5 - skvělý)

Třívrstvá šťavnatá proteinová tyčinka z Británie Protein Crunch Bar od Applied Nutrition. Skvělý snack na zahnání hladu nebo chutě na sladké.

CELÉ BALENÍ 12*62g

Detailní popis

Kód: Není vybrána varianta
Výrobce: Applied Nutrition
 
59,–
+ -

APPLIED NUTRITION PROTEIN CRUNCH BAR

21G > PROTEIN • LOW SUGAR

Protein Crunch je ideální pro doplnění energie na cestách, chutná fantasticky a obsahuje 21 g bílkovin a pouze 1,8 g cukru v jedné tyčince. K dostání je hned ve třech příchutích: bílá čokoláda s karamelem, mléčná čokoláda s arašídy a mléčná čokoláda s karamelem. Všechny tyčinky Protein Crunch jsou šťavnaté třívrstvé snacky s jemným karamelem, křupavým základem obaleným v husté čokoládě

TŘI LAHODNÉ PŘÍCHUTĚ Tato tyčinka s vysokým obsahem bílkovin se dodává ve třech lákavých příchutích, které uspokojí každého, kdo má chuť na sladké. Můžete si vybrat z bílé čokolády s karamelem, mléčné čokolády s arašídy a mléčné čokolády s karamelem.

**PERFEKTNÍ SNÍDANĚ NA CESTÁCH*** Snadná a zdravá svačina, kterou můžete mít v kapse, tašce do posilovny nebo krabičce na oběd, je velmi praktická. Křupavé tyčinky jsou baleny jednotlivě, takže zůstávají čerstvé a chráněné, pokud si je potřebujete vzít na cesty.

S VYSOKÝM OBSAHEM BÍLKOVIN Každá tyčinka Crunch Bar se skvěle hodí k doplnění energie na cestách. Obsahují 21 g bílkovin v každé tyčince. To vám dodá tolik potřebnou dávku energie. Zároveň se jedná o proteinové tyčinky s nízkým obsahem cukru, což je ideální pro každého, kdo si hlídá svou váhu.

VÍCE-VRSTVÝ SNACK Každá proteinová svačinka má šťavnatou třívrstvou recepturu. Uprostřed je měkký karamel ležící na křupavém základu. Ten je pak obalený silnou vrstvou čokolády a představuje požitkářskou proteinovou pochoutku.

DŮVĚRA ELITNÍCH SPORTOVCŮ Applied Nutrition používají někteří z nejlepších světových sportovců jako pravidelnou součást svého tréninkového jídelníčku. Pomáhají vám totiž podávat co nejlepší výkony a zároveň se starají o to, aby chutnaly co nejlépe.

Složení: Směs bílkovin [izolát mléčné bílkoviny, hydrolyzovaná pšeničná bílkovina, izolát sójové bílkoviny, izolát syrovátkové bílkoviny (emulgátor: Sladidlo (maltitol), kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota, emulgátor (sójový lecitin), přírodní vanilkové aroma], zvlhčující látka [glycerin], karamel s nízkým obsahem cukru [zvlhčující látka (glycerol), maltodextrin, oligofruktóza, voda, plnidlo (maltitolový prášek), kokosový olej, sušené odstředěné mléko, modifikovaný kukuřičný škrob, barvivo (karamel), želírující látka (pektin), regulátor kyselosti (laktát vápenatý), emulgátor (sójový lecitin), sůl, přírodní aromata, zahušťovadlo (xanthanová guma)], rozpustná tapioková vláknina, sladidlo [maltitolový sirup, sukralóza], voda, přírodní aroma.

  • Ostatní příchutě se mohou nutričně mírně lišit

PRÁVNÍ UPOZORNĚNÍ Účinnost této látky nebyla potvrzena regulátorem Evropské unie jako dostatečně podpořená věděckými studiemi. Tento přípravek není určen k diagnostice, léčbě nebo prevenci jakéhokoli onemocnění.

Upozornění

Přípravek není určen dětem do 5 let a těhotným a kojícím ženám. Nežádoucí účinky:Výjimečně u citlivých osob se může objevit kožní vyrážka nebo podráždění střev. Jak přípravek uchovávat: Na stinném a suchém místě při teplotě do 25°C a mimo dosah dětí

Upozornění

Tento produkt byl uvedený na trh jako doplněk stravy. Nemá schválené léčivé účinky a nejedná se o lék. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Minimální trvanlivost vyznačena na obalu. Pokud jste těhotná, kojíte, užíváte léky na předpis nebo pod lékařským dohledem, je vhodné se před užitím jakýchkoli doplňků poradit s praktickým lékařem. Přestaňte používat a pokud se vyskytnou nežádoucí účinky, poraďte se s praktickým lékařem. Nevhodné pro osoby mladší 18 let. Uchovávejte mimo dosah dětí. Nepoužívejte, pokud je těsnění porušené. Doplňky stravy by neměly být používány jako náhrada vyvážené stravy a zdravého životního stylu