PRO FUEL VEEPRO CRISP BAR VEGAN 70g

Hodnocení produktu 3.3 z 5: 1 2 3 4 5
Pomozte ostatním a ohodnoťte produkt známkou (1 - špatný, 5 - skvělý)
  • Neuvěřitelná veganská tyčinka : hrachový + rýžový + konopný + slunečnicový protein
  • S křupavými křupkami
  • 20 gramů bílkovin na tyčinku
  • Bez sóji, lepku a laktózy
  • Vysoký obsah vlákniny
  • Nízký obsah cukru
  • Bez palmového oleje, 100% veganské

Detailní popis

Kód: Není vybrána varianta
Výrobce: Ostatní
 
59,–
+ -

PRO FUEL VEEPRO CRISP PORTEIN VEGAN BAR

VEEPRO CRISP – PRÉMIOVÁ PROTEINOVÁ TYČINKA – NEUVĚŘITELNĚ LAHODNÁ A KRÉMOVÁ – BEZ LEPKU, BEZ SÓJI, 100% VEGANSKÁ.

Čokoládová, křupavá, lahodná! Měkká, krémová čokoládová náplň s malými kousky čokolády, křupavé proteinové lupínky na povrchu a to vše potažené jemnou čokoládou – s veePRO CRISP „Double Chocolate Brownie“ můžete očekávat nesrovnatelně lahodnou čokoládovou pochoutku.

Naše nová proteinová tyčinka veePRO CRISP nejenže dopřeje vašim chuťovým pohárkům opravdový požitek, ale také přesvědčí po celé linii svými vysoce kvalitními surovinami a vynikajícími nutričními hodnotami: vysokým obsahem bílkovin, bohatým na vlákninu, nízkým obsahem cukru, bez jakýchkoli alergenů a 100% veganská. Proteinová tyčinka veePRO CRISP prostě neponechává nic náhodě.

Proteinová tyčinka veePRO CRISP má mimořádně vysoký obsah bílkovin 29%, a poskytuje tak 20 gramů vysoce kvalitních rostlinných bílkovin v jedné tyčince. Příjemnou sladkost zajišťuje kombinace vlákninového sirupu a sladidel bez cukru maltitolu a stévie. To znamená, že proteinová tyčinka veePRO CRISP má nejen mimořádně nízký obsah cukru, ale také velmi vysoký obsah vlákniny (21 %), která vám pomáhá cítit se sytí. V našem produktu veePRO CRISP se důsledně vyhýbáme používání sóji, složek obsahujících lepek a složek živočišného původu. Proto je naše proteinová tyčinka veePRO CRISP 100% bez sóji, lepku a veganská.

PROTEINOVÁ TYČINKA VEEPRO CRISP – ČOKOLÁDOVÁ, KŘUPAVÁ, LAHODNÁ

Nesrovnatelně lahodná chuť a konzistence, prvotřídní nutriční hodnoty, bez alergenů a samozřejmě 100% veganské – naše nová veePRO CRISP skutečně splňuje všechna kritéria pro kvalitní a moderní proteinovou tyčinku a nenechává nic náhodě.

VeePRO CRISP „Double Chocolate Brownie“ odpovídá svému názvu a nabízí senzačně lahodnou čokoládovou pochoutku. Proteinová tyčinka má jemnou krémovou čokoládovou náplň – zjemněnou malými kousky čokolády. Navrchu jsou křupavé proteinové lupínky pro lahodný křupavý efekt a nakonec je vše obaleno v jemné čokoládě.

S touto plnou čokoládovou příchutí je opravdu těžké uvěřit, že veePRO CRISP je stále kvalitní fitness svačinou. Stručně řečeno: Dny tvrdých, suchých proteinových tyčinek s podivnou chutí jsou díky našim lahodným proteinovým tyčinkám konečně pryč.

VYSOCE KVALITNÍ ROSTLINNÉ BÍLKOVINY – VEGANSKÉ PROTEINOVÉ TYČINKY BEZ SÓJI

Proteinová tyčinka veePRO CRISP vás přesvědčí nejen svou chutí, ale samozřejmě také dodá vašemu tělu opravdu pořádnou porci kvalitních bílkovin. Naše veganská proteinová tyčinka obsahuje prvotřídní směs 4 rostlinných bílkovin – bez sójových nebo pšeničných bílkovin.

VeePRO CRISP využívá přesně vyladěnou kombinaci rýžových, hrachových, konopných a slunečnicových proteinů. K tomu se přidávají křupavé proteinové lupínky z hodnotné hrachové bílkoviny, které dodávají veePRO CRISP lahodnou křupavost. Aminokyselinové profily jednotlivých zdrojů bílkovin se navíc vzájemně dokonale doplňují, a tak vzniká kompletní aminokyselinový profil.

To znamená, že veePRO CRISP má nejen mimořádně vysoký obsah bílkovin, ale také nejlepší možnou biologickou hodnotu. VeePRO CRISP „Double Chocolate Brownie“ obsahuje 20 gramů rostlinných bílkovin a významně tak přispívá k optimálnímu přísunu bílkovin.

VEGANSKÉ PROTEINOVÉ TYČINKY S NEJLEPŠÍMI INGREDIENCEMI – S NÍZKÝM OBSAHEM CUKRU, BEZ LEPKU A VYSOKÝM OBSAHEM VLÁKNINY.

Naším cílem bylo vyvinout proteinovou tyčinku, kterou si může dopřát každý – bez ohledu na to, jakou dietu držíte nebo zda byste se měli či museli vyhýbat některým potravinám kvůli intoleranci.

Z tohoto důvodu jsme se záměrně vyhnuli všem složkám s alergeny. VeePRO CRISP je veganská proteinová tyčinka, která přirozeně neobsahuje žádné mléčné složky, a proto je 100% bez laktózy. Používáme pouze certifikované bezlepkové ingredience – veePRO CRISP „Double Chocolate Brownie“ je proto dokonale vhodný i pro osoby s nesnášenlivostí lepku (celiakií).

Pro oslazení používáme místo cukru dva vlákninové sirupy v kombinaci se sladidly bez cukru maltitolem a stévií. VeePRO CRISP je proto bohatý na vlákninu („high fibre“) a má obzvláště nízký obsah cukru („low sugar“). V porovnání s běžnou čokoládovou tyčinkou obsahuje naše proteinová tyčinka veePRO CRISP přibližně o 90 % méně cukru, a proto je jednoznačně lepší volbou.

PROTEINOVÁ TYČINKA VEEPRO CRISP – DOKONALÁ PROTEINOVÁ SVAČINKA PRO VÁŠ FITNESS ŽIVOTNÍ STYL.

Ať už jako rychlý přísun bílkovin po tréninku, jako dezert bohatý na bílkoviny nebo prostě jako fitness alternativa k přeslazené čokoládové tyčince – veePRO CRISP „Double Chocolate Brownie“ vám svou krémovou, jemnou čokoládovou chutí poskytne nebeské potěšení. Naše veganská proteinová tyčinka vám zároveň poskytne neuvěřitelných 20 gramů rostlinných bílkovin, a tím aktivně podpoří vaše fitness cíle.

Díky kombinaci vysokého obsahu vlákniny a nízkého obsahu cukru má proteinová tyčinka veePRO CRISP také nízký vliv na hladinu cukru v krvi. Takže kdykoli dostanete nepříjemnou chuť na čokoládu nebo sladkosti, stačí si dopřát lahodný veePRO CRISP – a vaše chutě jsou pryč!

DOPORUČENÉ DÁVKOVÁNÍ

Doporučená doba příjmu

  • Na cestě
  • Jako svačina
  • Po školení
  • Naše doporučení

VeePRO CRISP je lahodná fitness svačinka plná kvalitních rostlinných bílkovin. Každá proteinová tyčinka veePRO CRISP obsahuje neuvěřitelných 20 gramů bílkovin pro optimální přísun bílkovin. Ať už po tréninku, jako dezert k jídlu, nebo když máte opět chuť na něco sladkého – jednoduše si dopřejte nebesky lahodnou proteinovou tyčinku veePRO CRISP a zároveň podpořte své fitness cíle.

Složení

Proteinová směs (31 %) (hrachový proteinový izolát, rýžový proteinový koncentrát, konopný protein, slunečnicový protein), frukto-oligosacharidy, isomalto-oligosacharidy*, tuková poleva se sladidlem obsahující kakao (15 %) (sladidlo maltitol, rostlinné tuky [kokosový, řepkový], odtučněný kakaový prášek, emulgátor slunečnicové lecitiny), emulgátor slunečnicové lecitiny, řepkový olej, hrachové bílkovinné křupky (hrachová bílkovina, tapiokový škrob), kakaový prášek (8 %), čokoládové lupínky se sladidlem (7 %) (kakaová hmota, sladidlo erythritol, kakaové máslo, emulgátor slunečnicový lecitin, sladidlo steviol-glykosidy ze stévie), aroma, zvlhčující látka glycerol, antioxidant rozmarýnový extrakt, sladidlo steviol-glykosidy ze stévie.

Poznámka: *Izomalto-oligosacharidy jsou zdrojem glukózy. Při nadměrné konzumaci může mít projímavý účinek.

PRÁVNÍ UPOZORNĚNÍ: Účinnost této látky nebyla potvrzena regulátorem Evropské unie jako dostatečně podpořená věděckými studiemi. Tento přípravek není určen k diagnostice, léčbě nebo prevenci jakéhokoli onemocnění.

Upozornění

Přípravek není určen dětem do 5 let a těhotným a kojícím ženám. Nežádoucí účinky:Výjimečně u citlivých osob se může objevit kožní vyrážka nebo podráždění střev. Jak přípravek uchovávat: Na stinném a suchém místě při teplotě do 25°C a mimo dosah dětí

Upozornění

Tento produkt byl uvedený na trh jako doplněk stravy. Nemá schválené léčivé účinky a nejedná se o lék. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Minimální trvanlivost vyznačena na obalu. Pokud jste těhotná, kojíte, užíváte léky na předpis nebo pod lékařským dohledem, je vhodné se před užitím jakýchkoli doplňků poradit s praktickým lékařem. Přestaňte používat a pokud se vyskytnou nežádoucí účinky, poraďte se s praktickým lékařem. Nevhodné pro osoby mladší 18 let. Uchovávejte mimo dosah dětí. Nepoužívejte, pokud je těsnění porušené. Doplňky stravy by neměly být používány jako náhrada vyvážené stravy a zdravého životního stylu