GENIUS NUTR WARCRY ULTRA 300g

Hodnocení produktu 5 z 5: 1 2 3 4 5
Pomozte ostatním a ohodnoťte produkt známkou (1 - špatný, 5 - skvělý)

Koncentrovaný pre-workout Warcry Ultra z dílny Genius Nutrition. Verze Ultra cílí zejména na nárůst síly, koncentraci, silný focus na výkon a nával energie

Detailní popis

Kód: Není vybrána varianta
Výrobce: Genius Nutrition
 
599,–
+ -

GENIUS NUTRITION WARCRY – ELIXÍR ŠPIČKOVÉHO VÝKONU

WARCRY® ULTRA s vědecky podloženým složením a inovativními ingrediencemi přináší:

  • Výbušnou a trvalou energii pro intenzivní a dlouhotrvající trénink
  • Optimální růst svalů a zrychlenou syntézu bílkovin
  • Zvýšenou psychickou soustředěnost a vytrvalost, abyste mohli sebevědomě čelit výzvám
  • Antioxidační a adaptogenní ochrana pro udržení rovnováhy tváří v tvář fyzické a psychické zátěži
  • Zlepšení krevního oběhu pro zajištění přísunu kyslíku a živin do svalů
  • Vyšší vstřebatelnost a biologická dostupnost díky přídavku piperinu

Objevte skrytou sílu v každé buňce svého těla s WARCRY® ULTRA 300g/30serv, elixírem vrcholného výkonu, který je navržen tak, aby ve vás probudil titána. Vydejte se na cestu do nitra tohoto revolučního předtréninkového přípravku, který vám pomůže vymanit se z pozemských omezení a posunout váš trénink do nové dimenze.

Carnogen® (beta-alanin) je vrcholnou substancí výkonnosti , která promění vaši energii ve vír síly. Studie ukazují, že beta-alanin dokáže zvýšit anaerobní výkon a snížit svalovou únavu, což vám umožní překonávat rekordy a posouvat své hranice (1).

Betain (tri-methyl-glycin) je esencí růstu, která v harmonii s Carnogenem® stimuluje syntézu bílkovin a růst svalů (2). Společně vás tyto dvě klíčové složky vedou po vzestupných cestách výkonnosti.

ALT (acetyl L-tyrosin) a ALC (acetyl L-karnitin) fungují jako talisman duševního soustředění a spalování energie (3, 4). Tyto magické látky vám pomohou udržet si soustředění a zároveň posouvat své hranice a spalovat kalorie.

Taurin, prapůvodní zdroj síly, spolu s L-fenylalaninem, energetickým alchymistou, pracují v tandemu a promění vaše tělo v gejzír neohrožené energie (5, 6). Zatímco taurin vás obdaří vytrvalostí a chrání před oxidačním stresem, L-fenylalanin probouzí neurotransmitery, aby zlepšil vaši náladu a podpořil vaši energii.

Schisandra a arktický kořen, dva přírodní elixíry pohody, vás díky své antioxidační a adaptogenní síle chrání před fyzickým a psychickým stresem a zajišťují, že zůstanete v rovnováze a harmonii se silami přírody (7, 8).

Kofein hydrochlorid, esence bdělosti a výkonnosti, o sobě dává vědět jako strážce vaší výkonnosti a zajišťuje, že budete vždy ve střehu a připraveni čelit výzvám (9).

Veinox® (epikatechin) a ženšen (Panax ginseng C.A. Mey e.s. 5 %, radix) jsou strážci krevního oběhu, kteří vás vedou do říše rozšíření cév a zlepšení přísunu kyslíku a živin do svalů (10, 11). Tento mocný tandem zajišťuje, že každé svalové vlákno je vyživené a připravené bojovat v tréninkových bitvách.

Kyselina nikotinová a pyridoxin hydrochlorid (vitamin B6) jsou strážci energie, chrání vás před vyčerpáním energetických zdrojů a udržují optimální hladinu energie, která vás podpoří v těch nejtěžších zkouškách (12).

A konečně Piperin 95 % (získaný z černého pepře) je nejvyšší katalyzátor, který je zodpovědný za otevírání buněčných bran a zlepšuje vstřebávání a biologickou dostupnost účinných látek v těle (13).

WARCRY® ULTRA je symfonií vědy a kreativity, zinscenovaná v předtréninkový produkt, který vám poskytne všechny potřebné látky, aby vás proměnil ve výkonnostní božstvo. Každá dávka vás vezme na cestu k výšinám fyzického a duševního povznesení, zatímco se připravujete na dobytí posilovny

S tímto výkonným přípravkem zažijete sílu, vitalitu a vytrvalost, které obklopují legendu WARCRY®. Zveme vás, abyste objevili moudrost a sílu ukrytou v této revoluční formuli a připojili se k zástupům hrdinů, kteří překonali své limity s pomocí WARCRY® ULTRA.

NÁVOD K POUŽITÍ

➠ Smíchejte 1 odměrku (10g) Warcry Ultra a 200–300 ml vody v šejkru a konzumujte 5 minut před tréninkem na lačno.

Vzhledem k tomu, že Warcry je velmi silný doplněk, doporučujeme začínajícím uživatelům, aby si otestovali svou toleranci k tomuto produktu. Nekonzumujte více než jednu odměrku, tj. polovinu porce.

Nepřekračujte 1 porci denně. Vzhledem k tomu, že doporučená dávka obsahuje ekvivalent tří šálků kávy (300 mg), doporučujeme omezit užívání léků, potravin nebo nápojů, které obsahují kofein. Tento přípravek není vhodný pro osoby mladší 18 let, těhotné a kojící ženy a pro osoby trpící fenylketonurií.

Upozornění! Tento výrobek je náchylný k tvrbě hrudek, protože obsahuje složky klasifikované jako hygroskopické. Absorbují vlhkost z okolního prostředí, což může vést ke shlukování prášku do tvrdých bloků. Jedná se o zcela normální proces a neznamená, že by výrobek byl prošlý. Tvrdnutí výrobku nemá vliv na jeho účinnost ani chuť. K použití výrobku stačí nádobu promíchat nebo ztvrdlé kousky rozbít. Skladujte na suchém místě, aby nedošlo ke ztvrdnutí. Konzumace tohoto výrobku nenahrazuje pestrou, vyváženou stravu a zdravý životní styl. Nepřekračujte doporučenou denní dávku! Uchovávejte mimo dosah dětí. Výrobek skladujte na chladném a suchém místě. Není vhodné pro osoby trpící fenylketonurií (obsahuje L-fenylalanin). Konzumujte zodpovědně. Vysoký obsah kofeinu. 300 mg kofeinu/porci (100 mg/100 ml hotového nápoje), nedoporučuje se pro děti a těhotné a kojící ženy.

  • REFERENCE
  • 1.Hobson RM, et al. (2012). Effects of β-alanine supplementation on exercise performance: a meta-analysis. Amino Acids, 43(1), 25–37.
  • 2.Cholewa JM, et al. (2013). Effects of betaine on body composition, performance, and homocysteine thiolactone. Journal of the International Society of Sports Nutrition, 10(1), 39.
  • 3.Neri DF, et al. (1995). The effects of tyrosine on cognitive performance during extended wakefulness. Aviation, Space, and Environmental Medicine, 66(4), 313–319.
  • 4.Malaguarnera M, et al. (2007). Acetyl-L-carnitine (ALC) treatment in elderly patients with fatigue. Archives of Gerontology and Geriatrics, 46(2), 181–190.
  • 5.Balshaw TG, et al. (2013). The effect of acute taurine ingestion on 3-km running performance in trained middle-distance runners. Amino Acids, 44(2), 555–561.
  • 6.Fernstrom JD, et al. (1973). Tyrosine, phenylalanine, and catecholamine synthesis and function in the brain. Journal of Nutrition, 103(6), 839–850.
  • 7.Panossian A, et al. (2008). Pharmacological effects of the adaptogenic Rhodiola rosea extract on cellular defense system. Phytomedicine, 15(1–2), 39–48.
  • 8.Chen X, et al. (2011). Schisandra chinensis and Rhodiola rosea exert an anti-stress effect on the HPA axis and reduce hypothalamic c-Fos expression in rats subjected to repeated stress. Experimental and Therapeutic Medicine, 2(1), 9–13.
  • 9.Goldstein ER, et al. (2010). Caffeine enhances upper body strength in resistance-trained women. Journal of the International Society of Sports Nutrition, 7(1), 18.
  • 10.Gutierrez-Salmean G, et al. (2014). Effects of (-)-epicatechin on molecular modulators of skeletal muscle growth and differentiation. Journal of Nutritional Biochemistry, 25(1), 91–94.
  • 11.Kim H, et al. (2018). Beneficial effects of Panax ginseng for the treatment and prevention of neurodegenerative diseases: past findings and future directions. Journal of Ginseng Research, 42(3), 239–247.
  • 12.Manore MM. (2000). Effect of physical activity on thiamine, riboflavin, and vitamin B-6 requirements. American Journal of Clinical Nutrition, 72(2), 598S-606S.
  • 13.Shoba G, et al. (1998). Influence of piperine on the pharmacokinetics of curcumin in animals and human volunteers. Planta Medica, 64(4), 353–356.

PRÁVNÍ UPOZORNĚNÍ: Účinnost této látky nebyla potvrzena regulátorem Evropské unie jako dostatečně podpořená věděckými studiemi. Tento přípravek není určen k diagnostice, léčbě nebo prevenci jakéhokoli onemocnění.

Upozornění

Přípravek není určen dětem do 5 let a těhotným a kojícím ženám. Nežádoucí účinky:Výjimečně u citlivých osob se může objevit kožní vyrážka nebo podráždění střev. Jak přípravek uchovávat: Na stinném a suchém místě při teplotě do 25°C a mimo dosah dětí

Upozornění

Tento produkt byl uvedený na trh jako doplněk stravy. Nemá schválené léčivé účinky a nejedná se o lék. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Minimální trvanlivost vyznačena na obalu. Pokud jste těhotná, kojíte, užíváte léky na předpis nebo pod lékařským dohledem, je vhodné se před užitím jakýchkoli doplňků poradit s praktickým lékařem. Přestaňte používat a pokud se vyskytnou nežádoucí účinky, poraďte se s praktickým lékařem. Nevhodné pro osoby mladší 18 let. Uchovávejte mimo dosah dětí. Nepoužívejte, pokud je těsnění porušené. Doplňky stravy by neměly být používány jako náhrada vyvážené stravy a zdravého životního stylu