CELLUCOR C4 ORIGINAL CARBONATED 473ml

Hodnocení produktu 3.7 z 5: 1 2 3 4 5
Pomozte ostatním a ohodnoťte produkt známkou (1 - špatný, 5 - skvělý)

Svalová pumpa a nakopávač s 200mg kofeinu, citrulinem, beta alaninem a dalšími účinnými látkami. To je C4 Original carbonated v našlapané vychlazené plechovce

CELÉ BALENÍ 12*473ml

Detailní popis

Kód: Není vybrána varianta
Výrobce: Cellucor
 
62,–
+ -

CELLUCOR C4 ORIGINAL CARBONATED – DYNAMIT PRO SVALY V PLECHOVCE

C4 je amirckou NO.1 mezi před-tréningovkami, drinky v plechovkách jsou pokračováním tohoto amerického snu. Výhodou oproti sypké verzi je jeho přenosnost a samozřejmě možnost vychlazení. Ostatní atributy si zachovává tak jako jeho rozpustná verze. Plechovková C4 nakopne tvůj trénink, dodá vám brutální energii (200mg kofeinu v plechovce) a současně neobsahuje žádný cukr, žádná sůl a žádné kalorie. C4 Original Carbonated je koncentrovaná energie a napumpování, která z tebe udělá na tréninku běsnící zvíře

  • Explosive Performance Energy Blend
  • V 473ml – 200 mg kofeinu
  • CarnoSyn® Beta-Alanin
  • Citrulin Malat
  • BetaPower® Betain
  • N-Acetyl-L-Tyrosin

DÁVKOVÁNÍ

Konzumujte jednu plechovku C4® ON THE GO 20–30 minut před tréninkem… a / nebo závodem. Někteří jedinci mohou pociťovat neškodný pocit mravenčení, který je přičítán účinkům beta alaninu. Doporučujeme drink pít buď s ledem a nebo vychlazený.

Upozornění Přípravek není určen dětem do 5 let a těhotným a kojícím ženám. Nežádoucí účinky:Výjimečně u citlivých osob se může objevit kožní vyrážka nebo podráždění střev. Jak přípravek uchovávat: Na stinném a suchém místě při teplotě do 25°C a mimo dosah dětí.

Upozornění: Tento produkt byl uvedený na trh jako doplněk stravy. Nemá schválené léčivé účinky a nejedná se o lék. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Minimální trvanlivost vyznačena na obalu.