Nutrend TURBO EFFECT SHOT

Hodnocení produktu 3.1 z 5: 1 2 3 4 5
Pomozte ostatním a ohodnoťte produkt známkou (1 - špatný, 5 - skvělý)

TURBO EFFECT SHOT od Nutrendu je jedinečná forma velmi rychlé energie pro finální fázi vytrvalostních a rychlostně vytrvalostních výkonů. Obsahuje synergicky působící funkční látky L-karnosin (dipeptid beta-alaninu a L-histidinu), L-alanin, taurin a kofein.

Detailní popis

Kód:
Výrobce: NUTREND
Velikost: 10x25ml
Dostupnost: do 3 pracovních dní
 
320,–
+ -

Nutrend TURBO EFFECT SHOT

Velmi rychlá forma energie v tekuté podobě. TURBOSNACK je speciálně navržen pro finální fázi vytrvalostního a rychlostně vytrvalostního výkonu, kdy se tekutá forma jednoduchých cukrů spolu s dalšími účinnými látkami rychleji vstřebává.

Taurin

Alanin

TURBO EFFECT SHOT je určen pro:

okamžité dodání rychlé energie v závěrečné fázi výkonu, maximální podporu koncentrace v rozhodující fázi výkonu (poslední rychlé kilometry, závěrečné intenzivní stoupání apod.).

Doporučené dávkování produktu TURBO EFFECT SHOT:

1 sáček v závěrečné fázi výkonu (cca závěrečných 20 minut, posledních 5 kilometrů). Pro lepší vstřebávání doporučujeme zapít sportovním nápojem. Nepřekračujte doporučené dávkování!

Použití produktu TURBO EFFECT SHOT:

podávejte vylitím obsahu do úst. Pro zajištění rychlého vstřebání výrobku a nástupu jeho účinku doporučujeme zapít sportovním iontovým nápojem. Po otevření obsah sáčku spotřebujte do 24 hodin.

Upozornění:

Doplněk stravy, s cukry a sladidly. Obsahuje kofein (25 mg/25 ml) – není vhodný pro děti a těhotné nebo kojící ženy Nenahrazuje pestrou stravu. Ukládejte mimo dosah dětí! Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C mimo dosah přímého slunečního záření. Chraňte před mrazem. Výrobce neručí za případné škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.

TURBO EFFECT SHOT složení:

voda, glukóza, isomaltulóza – PalatinoseTM (je zdrojem glukózy a fruktózy), aromatická emulze (karamelový cukr, glukózo-fruktózový sirup, barvivo E150d, aroma, sůl), taurin, L-alanin, regulátory kyselosti kyselina citronová a kyselina jablečná, L-karnosin, konzervant sorban draselný, kofein, konzervant benzoan sodný, sladidla acesulfam K a sukralóza.

TURBO EFFECT SHOT nutriční hodnoty:

100 ml 1 dávka – 25 ml Energetická hodnota 1047 kJ/246 kcal 262 kJ/62 kcal Tuky 0 g 0 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0 g 0 g Sacharidy 58,6 g 14,7 g
z toho cukry 58,6 g 14,7 g Vláknina 0 g 0 g Bílkoviny 2,5 g 0,6 g Sůl 0,03 g 0,006 g Taurin 2000 mg 500 mg L-alanin 800 mg 200 mg L-karnosin 200 mg 50 mg Kofein 100 mg 25 mg

Upozornění

Přípravek není určen dětem do 5 let a těhotným a kojícím ženám. Nežádoucí účinky:Výjimečně u citlivých osob se může objevit kožní vyrážka nebo podráždění střev. Jak přípravek uchovávat: Na stinném a suchém místě při teplotě do 25°C a mimo dosah dětí.

Upozornění:

Tento produkt byl uvedený na trh jako doplněk stravy. Nemá schválené léčivé účinky a nejedná se o lék. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Minimální trvanlivost vyznačena na obalu.