EVERBUILD ULTRA PREMIUM WHEY GOURMET 2270g

Hodnocení produktu 3.3 z 5: 1 2 3 4 5
Pomozte ostatním a ohodnoťte produkt známkou (1 - špatný, 5 - skvělý)

Syrovátkový prémiový protein, slazený stévií a s kousky pravého ovoce! Ultra Premium Whey Gourmet si vychutnáte jako klasický milk shake a ještě doplníte hromadu bílkovin.

Detailní popis

Kód: Není vybrána varianta
Výrobce: Haya Labs
 
1 399,–
+ -

EVERBUILD NUTRITION – ULTRA PREMIUM WHEY BUILD GOURMET

Ultra Premium Whey Gourmet je nejnovějším vlajkonošem rodiny Everbuild Nutrition. Jedná se o kombinaci kvalitních zdrojů bílkovin s vysokou hodnotou biologické využitelnosti. Ultra prémiovost je dána tím, že v proteinu jsou kousky pravého ovoce, takže gurmánský zážitek je famózní!

VÝHODY ULTRA PREMIUM WHEY GOURMET

  • Pravé kousky ovoce v každém šejku!
  • Syrovátka zvyšuje svalovou hmotu
  • Kvalitní regenerace
  • Gurmánská chuť
  • Obsahuje stévii
  • Více než 10 miliard „dobrých“ bakterií v jedné dávce

Everbuild Ultra Premium Whey Build Gourmet je výsledkem naší práce, plné neustálého výzkumu spojeného s experimenty ve složení i v chuti. Tento produkt je kombinací několika zdrojů bílkovin, které mají pro organismus extrémní biologickou využitelnost. To znamená, že každá složka, která se v doplňku stravy nachází, může být lidským tělem zcela vstřebána.

Everbuild Ultra Premium Whey Build Gourmet urychluje proces regenerace, podporuje nárůst svalové hmoty a současně zvyšuje denní příjem bílkovin. Tento inovativní proteinový prášek je nabitý 4 gramy „chytrých“ sacharidů v dávce. Jejich posláním je urychlit transport bílkovin v organismu tak, aby se dostaly na místo určení v co nejkratší době. Probiotický komplex je zodpovědný za dobrou rovnováhu f bakterií v těle, protože poskytuje přibližně 10 miliard „dobrých“ bakterií ve 32gramových produktech.

Bílkoviny v Ultra Premium Whey Build Gourmet pomáhají při budování čisté svalové hmoty a získávání síly. To dokládá výzkum, v němž se kontrolní skupině, která po celou dobu testování používala Ultra Premium Whey Build Gourmet, podařilo zvýšit sílu 2krát a svalovou hmotu 4krát ve srovnání se skupinou, které byl podáván placebo produkt.

DOPORUČENÉ DÁVKOVÁNÍ ULTRA PREMIUM WHEY GOURMET

Jedna dávka: 32 gramů

Počet dávek v jednom balení: 71

Doporučené dávkování: 1 dávka ráno + 1 dávka 30 minut před spaním a další dávka po tréninku.

Nepřekračujte doporučené denní užívání!

Nepoužívejte jako náhradu vyvážené stravy!

Skladujte na chladném a suchém místě, při teplotě do 25˚C, mimo dosah přímého slunečního záření!

PRÁVNÍ UPOZORNĚNÍ: Účinnost této látky nebyla potvrzena regulátorem Evropské unie jako dostatečně podpořená věděckými studiemi. Tento přípravek není určen k diagnostice, léčbě nebo prevenci jakéhokoli onemocnění.

Upozornění

Přípravek není určen dětem do 5 let a těhotným a kojícím ženám. Nežádoucí účinky:Výjimečně u citlivých osob se může objevit kožní vyrážka nebo podráždění střev. Jak přípravek uchovávat: Na stinném a suchém místě při teplotě do 25°C a mimo dosah dětí

Upozornění

Tento produkt byl uvedený na trh jako doplněk stravy. Nemá schválené léčivé účinky a nejedná se o lék. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Minimální trvanlivost vyznačena na obalu. Pokud jste těhotná, kojíte, užíváte léky na předpis nebo pod lékařským dohledem, je vhodné se před užitím jakýchkoli doplňků poradit s praktickým lékařem. Přestaňte používat a pokud se vyskytnou nežádoucí účinky, poraďte se s praktickým lékařem. Nevhodné pro osoby mladší 18 let. Uchovávejte mimo dosah dětí. Nepoužívejte, pokud je těsnění porušené. Doplňky stravy by neměly být používány jako náhrada vyvážené stravy a zdravého životního stylu