EVERBUILD 100% CASEIN BUILD 908g

Hodnocení produktu 3.6 z 5: 1 2 3 4 5
Pomozte ostatním a ohodnoťte produkt známkou (1 - špatný, 5 - skvělý)

Detailní popis

Kód: EVE-003-1-CHOC
Výrobce: Haya Labs
Příchuť: Čokoládový milkshake
Dostupnost: skladem
 
580,–
+ -

VERYBUILD NUTRITION – 100% CASEIN BUILD

VÍCEFÁZOVÁ 8 HODINOVÁ PROTEINOVÁ SMĚS

Ve fitness průmyslu se říká, že ne všechny proteiny jsou stejné. Všechny mají své jedinečné vlastnosti a všichni víme, že síla kaseinu je nezpochybnitelná – díky jeho načasování. Stabilní přísun účinných aminokyselin s pomalým, ale optimálním vstřebáváním je klíčem k regeneraci

VÝHODY 100% CASEIN BUILD

  • Stabilní přísun účinných aminokyselin
  • Pomalá optimální absorpce během 8 hodin
  • 24g bílkovin v dávce
  • Směs micelárního kaseinového izolátu, kaseinátu vápenatého a koncentrátu mléčných bílkovin
  • Nulový obsah cukru
  • Růst svalové hmoty
  • Přidané prebiotikum
  • Lepší regenerace

Everbuild 100% Casein je vynikajícím příkladem pomalu stravitelného spektra bílkovin z micelárního kaseinového izolátu, kaseinátu vápenatého a mléčného proteinového koncentrátu. Výsledný produkt si zachovává výhody kaseinů, ale má sílu syrovátkové bílkoviny, čímž Everbuild 100% Casein Build vyniká nad konkurencí.

Vysoká filtrace bílkovin snižující celkový obsah cukru na nulu a přidané prebiotikum jsou prostě ideální pro každého sportovce, který chce zůstat štíhlý, ať už je jeho konečným cílem cokoli.

Zrychlí váš svalový růst před spaním a zajistí pomalý a stálý přísun aminokyselin po celé hodiny. To vám pomůže vyhnout se katabolickému stavu rozpadu svalových bílkovin, který začíná, když jsou vaše svaly zbaveny správných živin. Dodejte svému tělu potřebný stavební materiál a odemkněte svůj skutečný potenciál. Nenechte své svaly hladovět a odemkněte svou polobožskou postavu hluboko ukrytou ve vašich snech.

KLÍČEM ÚSPĚCHU V RŮSTU SVALŮ JE REGENERACE BĚHEM SPÁNKU

Chcete-li si vytvořit velké a kvalitní svaly, měli byste ovládat umění jejich přestavby. Po tréninku a během spánku potřebujete další živiny pro regeneraci a stavbu svalových vláken. Receptura s vysokým obsahem aminokyselin v kombinaci s pomalu se uvolňujícími typy bílkovinných derivátů je totiž vynikajícím krokem k tomu, abyste tak učinili prostřednictvím spánku.

Klíčem k úspěchu ve sportu je umět se připravit. Udělat mnoho malých kroků, které se druhý den stanou velkým skokem. Správná výživa je jedním z těchto kroků. Vylepšete ji pokročilými technologiemi použitými v našem 100% Casein Build a poskytněte svému tělu palivo potřebné ke splnění snu. Výjimečnou svalovou tkáň sice nevybudujete přes noc, ale pití koktejlu 100% Casein Build zapne anabolické procesy ve vašem těle a přiblíží vás o krok blíže k vaší dokonalosti.

Srovnání

Everbuild 100% Casein Build ve srovnání se syrovátkovým proteinovým koncentrátem a mléčným proteinovým koncentrátem. Nejčastěji používané deriváty v běžných 8 hodinových proteinových směsích, které o sobě tvrdí, že mají vlastnosti kaseinu.

DOPORUČENÉ DÁVKOVÁNÍ CASEIN BUILD

Jedna dávka: 1 vrchovatá odměrka = 33,3 g.

Počet dávek v jednom balení: 27

Doporučené dávkování: Užívejte 1 dávku před spaním – pro lepší výsledky použijte další dávku mezi jídly.

Nepřekračujte doporučené denní užívání!

Nepoužívejte jako náhradu vyvážené stravy!

Skladujte na chladném a suchém místě, při teplotě do 25˚C, mimo dosah přímého slunečního záření!

PRÁVNÍ UPOZORNĚNÍ: Účinnost této látky nebyla potvrzena regulátorem Evropské unie jako dostatečně podpořená věděckými studiemi. Tento přípravek není určen k diagnostice, léčbě nebo prevenci jakéhokoli onemocnění.

Upozornění

Přípravek není určen dětem do 5 let a těhotným a kojícím ženám. Nežádoucí účinky:Výjimečně u citlivých osob se může objevit kožní vyrážka nebo podráždění střev. Jak přípravek uchovávat: Na stinném a suchém místě při teplotě do 25°C a mimo dosah dětí

Upozornění

Tento produkt byl uvedený na trh jako doplněk stravy. Nemá schválené léčivé účinky a nejedná se o lék. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Minimální trvanlivost vyznačena na obalu. Pokud jste těhotná, kojíte, užíváte léky na předpis nebo pod lékařským dohledem, je vhodné se před užitím jakýchkoli doplňků poradit s praktickým lékařem. Přestaňte používat a pokud se vyskytnou nežádoucí účinky, poraďte se s praktickým lékařem. Nevhodné pro osoby mladší 18 let. Uchovávejte mimo dosah dětí. Nepoužívejte, pokud je těsnění porušené. Doplňky stravy by neměly být používány jako náhrada vyvážené stravy a zdravého životního stylu