Allmax CVOL 375 g

Doporučujeme
Hodnocení produktu 2 z 5: 1 2 3 4 5
Pomozte ostatním a ohodnoťte produkt známkou (1 - špatný, 5 - skvělý)

C:VOL je extremní kreatinová směs (kreatin-hořčík + kreatin monohydrát + kreatin HCL + kreatin base) s velice silným složením dalších aminokyselin.

Detailní popis

Kód: Není vybrána varianta
Výrobce: Allmax
 
999,–
+ -

ALLMAX C:VOL – KREATINOVÁ SUPER SMĚS Z KANADY

CVOL nastoluje novou epochu potréninkového růstu!

CVOL je plnohodnotný, po-tréninkový suplement vytvořený s jedinou myšlenkou : „ZLEPŠIT SVALOVÝ RŮST A VELIKOST“. Dostat víc, z každého tréninku. Být pokaždé silnější, když trénuješ. Složení CVOL je nabyté pouze ingrediencemi, které zrychlují regeneraci, umocňují anabolizmus a dovolují častější a tvrdší tréninky. Díky neuvěřitelným „cool“ příchutím se budete pokaždé na tento koktejl po tréninku těšit a určitě na CVOL nezapomenete.

CVOL se stane TVÝM novým potréninkovým RITUÁLEM"

A teď to hlavní. Co v CVOLu najdete. V každé odměrce najdeš 4 různé druhy kreatinů v 5g, L-Taurin v 2,5g dávce, 1g L-Carnitine L-Tetratu, 800mg Beta Alaninu a 800mg Betainu. Hitparáda hvězdného složení je umíchána z prvotřídních jakostních surovin (žádné Čínské nehodnostné suroviny), tak jak jste u nás zvyklí. Každá ze složek je zvlášť podrobována tvrdým zkouškám, aby výsledný efekt byl co možná nejsilnější. CVOL ti dodá „šťávu“. Je chuťově zcela delikatesní,100% bez cukru. Chceš budovat svoji velikost rychleji, než jsi doteď byl schopen?

KREATIN MNOHA FOREM

  • Kreatin Hořčík – patentovaná forma kreatinu s hořčíkem, vysoce stabilní
  • Kreatin Monohydrát: Nejvíce prostudovaný, a ověřený ze všech forem kreatinů
  • Kreatin HCl: Více jak 50× lépe vstřebatelný než běžný kreatin
  • Kreatin Base Nejčistější forma kreatinu – také známa jako volná forma kreatinu, která dodává tělu nejvíce kreatinu

Tvoje VELIKOST bude právě tak veliká, jak dobrá bude vstřebatelnost tvého kreatinu

ABSORBČNÍ KOMPLEX KREATINU

  • Absorbční komplex kreatinu v CVOLu má specifický vliv na buněčné limity příjmu aktivních látek jednodušeji řečeno, nutrienty snázeji procházejí skrz
  • Kreatin má dobře známé absorbční problémy v buňkách
  • I když není problém dostat kreatin do krevního řečiště, je problém ho dostat (absorbovat) do buněk
  • CVOL proto obsahuje 3 nejlepší druhy kreatinů z pohledu absorbce

100% pravdivý a úplný seznam složení v tabulce složení na výrobku. Věc, která je u ALLMAX výrobků zcela samozřejmá, ale není samozřejmá u mnoha dalších výrobců, kteří se schovávají za různé směsi a tajné názvy. u nás nejsou žádné „propriety blends“. Naše poctivost v informování zákazníků a v používání jen prvotřídních surovin je naší filozofií a krédem.

ZJISTI SI, „proč nejsi tak VELKÝ, JAK BY JSI MOHL BÝT“

DOPORUČENÉ DÁVKOVÁNÍ:

Existují dva konkrétní časy, kdy jsou tvoje svalové buňky nejvíce citlivé k absorbování živin jako je kreatinu. Prvním z nich je, hned ráno a druhým časem je doba ihned po tréninku. Užívejte proto 1 porci (12,5 g) s 250–300 ml studené vody (můžete přidat led) vždy po tréninku a jednu dávku (2,5g) ráno na lačno.

PRÁVNÍ UPOZORNĚNÍ: Účinnost této látky nebyla potvrzena regulátorem Evropské unie jako dostatečně podpořená věděckými studiemi. Tento přípravek není určen k diagnostice, léčbě nebo prevenci jakéhokoli onemocnění.

Upozornění

Přípravek není určen dětem do 5 let a těhotným a kojícím ženám. Nežádoucí účinky:Výjimečně u citlivých osob se může objevit kožní vyrážka nebo podráždění střev. Jak přípravek uchovávat: Na stinném a suchém místě při teplotě do 25°C a mimo dosah dětí

Upozornění

Tento produkt byl uvedený na trh jako doplněk stravy. Nemá schválené léčivé účinky a nejedná se o lék. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Minimální trvanlivost vyznačena na obalu. Pokud jste těhotná, kojíte, užíváte léky na předpis nebo pod lékařským dohledem, je vhodné se před užitím jakýchkoli doplňků poradit s praktickým lékařem. Přestaňte používat a pokud se vyskytnou nežádoucí účinky, poraďte se s praktickým lékařem. Nevhodné pro osoby mladší 18 let. Uchovávejte mimo dosah dětí. Nepoužívejte, pokud je těsnění porušené. Doplňky stravy by neměly být používány jako náhrada vyvážené stravy a zdravého životního stylu