MYCOMEDICA AGARICUS SUŠENÝ

Hodnocení produktu 3.2 z 5: 1 2 3 4 5
Pomozte ostatním a ohodnoťte produkt známkou (1 - špatný, 5 - skvělý)

Medicinální houba 30% Agaricus (žampión mandlový, Agaricus blazei Murill, Agaricus brasiliensis) v sušeném stavu od MycoMedica je zárukou nejvyšší kvality použitých surovin

Detailní popis

Kód: mycomedica-15
Výrobce: MycoMedica
Dostupnost: na dotaz
 
199,–
+ -

MYCOMEDICA AGARICUS – NASUŠENÝ ŽAMPION BRAZILSKÝ

Ručně sbíraný sušený agaricus (žampion brazilský/mandlový) je vhodný pro gastronomické využití. Obsahuje účinné látky v přirozeném poměru zdrojové houby.

Agaricus (žampión mandlový) tradiční národy ho nazývají houbou od Boha. Obsahuje optimální množství polysacharidů, glutamanových komplexů, kempesterinů a dalších bioaktivních látek.

  • sušené celé plodnice
  • pro gastronomické využití
  • vysoký obsah 1,3/1,6 betaglu­kanů
  • nejvyšší kvalita
  • kontrolované pěstování
  • ručně sbíraný

SLOŽENÍ

100% houba

Agaricus, žampion mandlový, Agaricus blazei Murill,

pomocné látky: bez pomocných látek, aditiv a konzervantů

O AGARICU

Nyní je Agaricus rozšířenou a populární houbou nejen v kulinářství. Obsahuje velké množství bioaktivních látek jako vitamíny, minerální látky, ale hlavně polysacharidy – beta glukany, Krestin, glukomanany, ergosteloly, pyroglutamát sodný aj. Z něj vyráběné preparáty jsou často užívány i v klinických studiích. Důležitá je i koncentrace polysacharidů v extraktu.

Agaricus blazei Murill podporuje přirozenou obranyschopnost organismu a reguluje imunitní systém. Vědci, kteří porovnávali aktivitu molekul houbových polysacharidů, zjistili, že molekuly Agaricu jsou ze všech hub nejaktivnější, co se týče vlivu na imunitní systém. Proto doporučujeme kontinuálně užívat Agaricus maximálně 1–2 měsíce, aby neodšlo k „únavě“ imunitního systému.

DOPORUČENÉ DÁVKOVÁNÍ

  • Požadované množství zalijte horkou vodou a nechte je 30 minut nabobtnat. Doporučená doba vaření je 10–15 min.
  • doporučujeme užívat vždy 5 dní v týdnu a 2 dny vynechat
  • při užívání vitálních hub doporučujeme zvýšit příjem vitamínu C, který zvyšuje vstřebatelnost účinných látek.
  • Agaricus užívejte kontinuálně maximálně 1–2 měsíce. Dodržujte pravidlo 5/2 – viz výše.

Upozornění: Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Produkt neslouží jako náhrada pestré stravy. Neobsahuje kofein, lepek, konzervační látky, barviva ani cukr.

Upozornění

Přípravek není určen dětem do 5 let a těhotným a kojícím ženám. Nežádoucí účinky:Výjimečně u citlivých osob se může objevit kožní vyrážka nebo podráždění střev. Jak přípravek uchovávat: Na stinném a suchém místě při teplotě do 25°C a mimo dosah dětí.

Upozornění:

Tento produkt byl uvedený na trh jako doplněk stravy. Nemá schválené léčivé účinky a nejedná se o lék. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Minimální trvanlivost vyznačena na obalu.