Nutrend Tyrosine 120 kapslí

Hodnocení produktu 2 z 5: 1 2 3 4 5
Pomozte ostatním a ohodnoťte produkt známkou (1 - špatný, 5 - skvělý)

Tyrosin je neesenciální aminokyselina, která svou přítomností ovlivňuje metabolismus. Pozitivně ovlivňuje organismus při psychické i fyzické zátěži.

Detailní popis

Kód: NUT-072-120
Výrobce: NUTREND
Dostupnost: skladem
 
390,–
+ -

AMINOKYSELINA TYROSINE ZNAČKY NUTREND

Moderní doplněk pro fyzicky a psychicky zatěžované jedince s antikatabolickým účinkem. Napomáhá udržovat koncentraci při fyzickém výkonu a současně zlepšuje jeho efektivitu. Celkově zvyšuje „psychickou energii“ pro mentální funkce. 

L-Tyrosin je jednou ze základních aminokyselin, která je výchozí látkou nervového přenašeče dopaminu, adrenalinu a noradrenalinu, ale také se podílí na vzniku hormonů štítné žlázy. 

Při intenzivním tréninku či při nadměrném psychickém stresu dochází k deficitu nervových přenašečů (tzv. neurotransmiterů), což snižuje jak schopnost koncentrace, tak i celkovou výkonnost a dostavují se stavy trvalé únavy. Tyrosin napomáhá ke zvýšení mentální aktivity. 

Další funkcí této aminokyseliny je její spoluúčast na mechanismu, který napomáhá zvyšovat využívání energie z tukové tkáně – „sekundární spalovač“. 

TYROSINE je určený pro:

– Zvýšení motivace a stimulace pro fyzický výkonUrychlení regenerace

– zvyšování fyzické výkonnosti

– stavy mentální a psychické únavy

– podporu redukce hmotnosti a spalování tuků

– budování antistresové bariéry organismu 

Doporučené dávkování: dávkujte dle váhy. Do 50 kg 2 kapsle, do 75 kg 3 kapsle a nad 75 kg 4 kapsle 30 – 40 minut před fyzickou aktivitou. 

Použití:Kapsle jsou určeny k polknutí, zapít dostatečným množstvím vody či sportovního nápoje, nejsou vhodné alkoholické a mléčné nápojeKapsle nekousat!Po otevření výrobek skladovat při teplotě do 25 °C a spotřebovat do 3 měsíců 

Určeno pro zvláštní výživu. Není určeno pro děti. Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C, mimo dosah přímého slunečního záření. Chraňte před mrazem. Ukládejte mimo dosah dětí. Neobsahuje látky dopingového charakteru. Výrobce neručí za škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.

Složení TYROSINE:L-Tyrosine, želatinová tobolka (želatina, barvivo oxid titaničitý).