Allnutrition BCAA + Green tea Shock

Hodnocení produktu 3.1 z 5: 1 2 3 4 5
Pomozte ostatním a ohodnoťte produkt známkou (1 - špatný, 5 - skvělý)

Detailní popis

Kód: ALN-002-80
Výrobce: Allnutrition
*: 80ml
Dostupnost: skladem
 
31,–
+ -

Allnutrition BCAA + Green tea Shock Shot

Jedinečné složení v tekuté formě
Pohodlná forma na užívání – SHOT
Snižuje dobu regenerace po tréninku
Zvyšuje výkon těla
Omezují svalový katabolismus
Doplněno o extrakt ze zeleného čaje

BCAA + GREEN TEA SHOCK SHOT je forma tekutých aminokyselin v jednorázových ampulích. BCAA v tomto Shocku je kombinací leucin, isoleucin a valin v poměru 2: 1: 1. Větvené aminokyselin (BCAA) jsou klíčem k efektivním regeneraci, snížení katabolismu během cvičení a budování svalové hmoty. BCAA aminokyseliny by měly být používány jak v době kdy chcete hubnout, a stejně tak v době kdy budujete svaly.

Extrakt ze zeleného čaje bojuje proti celulitidě a má tonizující účinky. Pomáhá také udržet pružnost pokožky. Je velmi užitečné v boji proti obezitě.

BCAA – co to je?

BCAA nebo aminokyseliny s rozvětveným řetězcem patří k nejoblíbenějším doplňkům stravy používanými fyzicky aktivními lidmi. To je dáno skutečností, že jsou účinky známé z každodenní praxe sportovců, ale také z výsledků vědeckých výzkumů, které potvrzují jejich příznivý účinek na výkonnost. Zkrácený název BCAA pochází z angličtiny z termínu: „brain chain amino acids“, které přeložíme jako „aminokyseliny s rozvětveným řetězcem“.

Doporučené dávkování

Používejte 1 dávku denně před nebo po tréninku. Před použitím protřepejte. Doplněk stravy. Produkt je určen pro fyzicky aktivní osoby starší 18 let. Nejezte, pokud jste alergičtí na některou ze složek. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Tvorba sedimentu je přírodní jev. Doplněk stravy nelze použít jako náhradu za různorodou stravu. Je doporučena vyvážená strava a zdravý životní styl.

Velikost dávky: 80ml

Počet dávek v balení: 1

Velikost balení: 80ml

Obsah látek v jedné dávce BCAA: 4000 mg L-Leucin 2000 mg L-Valin 1000 mg L-Isoleucin 1000 mg Extrakt ze zeleného čaje
24 mg Složení: voda, L-leucin; L-izoleucin; L-valin, kyselina: kyselina citronová, regulátor kyselosti: citrát trisodný, extrakt z listů zeleného čaje Camellia sinensis, sladidla: sukralosa, draselný acesulfam; konzervační látky: benzoát sodný, sorbát draselný; aroma, zahušťovadlo: modifikovaný škrob, stabilizátor: estery glycerolu a rostlinná pryskyřice.

Upozornění Přípravek není určen dětem do 5 let a těhotným a kojícím ženám. Nežádoucí účinky:Výjimečně u citlivých osob se může objevit kožní vyrážka nebo podráždění střev. Jak přípravek uchovávat: Na stinném a suchém místě při teplotě do 25°C a mimo dosah dětí.

Upozornění: Tento produkt byl uvedený na trh jako doplněk stravy. Nemá schválené léčivé účinky a nejedná se o lék. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Ukládejte mimo dosah dětí. Minimální trvanlivost vyznačena na obalu.