Nebbia dámská sportovní podprsenka Athletic Cut Out BÍLÁ 695

Hodnocení produktu 3.1 z 5: 1 2 3 4 5
Pomozte ostatním a ohodnoťte produkt známkou (1 - špatný, 5 - skvělý)

Dámská sportovní podprsenka z pružného jemného materiálu Athletic Cut Out od Nebbie je kousek, který se Ti skvěle hodí na trénink!

Detailní popis

Kód: Není vybrána varianta
Výrobce: NEBBIA
 
1 060,–
+ -

Nebbia dámská sportovní podprsenka Athletic Cut Out 695

Sportovní podprsenka z pružného jemného materiálu je kousek, který se Ti skvěle hodí na trénink! Naše designérka Stanka vždy navrhuje věci tak, aby ani jeden kousek nebyl nudný a obyčejný, a i při tomto mini topu si dala záležet na netradičním designu. Sexy trojúhelníkové vykrojení pod prsy je pěkným detailem, který zvýrazní a podtrhne Tvé křivky. Uchycení ramínek v zadní části je dalším zajímavým prvkem, který dělá tento sportovní mini top jedinečným.

Neodmyslitelná guma s logem NEBBIA dotváří celkový vzhled a dělá z tílka kousek snadno kombinovatelný s dalšími legínami nebo šortkami. A díky ní tílko stále pěkně drží na místě, například i během opravdu náročného kardia (na vnitřní straně gumy jsou malé silikonové „N“). Vyber si ze tří barevných provedení – černé, červené a bílé Podprsenka je vyztužená vycpávkami pro push-up efekt, které jsou vyjímatelné, a je jen na tobě, jestli se Ti bude mini top líbit více s nimi nebo bez nich.

Klíčové vlastnosti:

elastický a pružný materiál

push-up efekt

vyjímatelné vycpávky

vykrojení pod prsy

pevná, ale na nošení příjemná guma s malými silikonovými „N“ na vnitřní straně

složení: 80% polyamid, 30% elastane