Nebbia dámské legíny černé 661 Lace-up 7/8

Hodnocení produktu 3.1 z 5: 1 2 3 4 5
Pomozte ostatním a ohodnoťte produkt známkou (1 - špatný, 5 - skvělý)

Dámské tří-čtvrteční legíny 661 z kolekce Nebbie : Fitness meets fashion mají jasné poselství. Být sexy a zároveň mít maximální pohodlí při sportování

Detailní popis

Kód: NE661-CERNA-M
Výrobce: NEBBIA
Velikost: M
Dostupnost: skladem
 
1 650,–
+ -

Nebbia dámské legíny 661 – Lace-up 7/8

Kolekce Fitness meets fashion má jasné poselství. V naší designérské dílně vznikly kousky, které jsou dokonalým spojením sportovního oblečení s nejnovějšími trendy v módě. Jsou velmi ženské, sexy a skvěle se hodí nejen na cvičení, ale i na běžný den do města nebo dokonce na párty. Trendové barvy, jemné a flexibilní materiály, a neskutečně propracované detaily. To jsou hlavní prvky nové linie.

Designérským kouskem jsou i tyto legíny, které nejsou určeny pouze a jen na cvičení, ale můžeš si je vzít i na běžný den do města. Zajímavá 7/8 délka je ještě zvýrazněna šněrovacím detailem na zadní straně lýtek. Šněrování je také v pase, díky čemuž si umíš legíny maximálně přizpůsobit. High waist střih zvýrazní štíhlý pás nebo skryje nedokonalosti bříška, a zároveň je velmi pohodlný a ženský. Nechybí řasení na zadní straně pro dokonalý zadek.

Detail v podobě železného NEBBIA loga je krásnou tečkou na těchto trendových sexy legínách. Vyber si ze tří stylových barev a vytvoř si perfektní outfit kombinací se sportovní podprsenkou ve stejném šněrovací designu.

Podrobnosti

scrunchies butt efekt

high waist střih

šněrování v pase v zadní části

detail se šněrováním na lýtkách

malé železné NEBBIA logo vzadu

flexibilní materiál

složení: 80% polyamid, 30% elastane