Nebbia dámské legíny x Seaqual 770

Hodnocení produktu 2.9 z 5: 1 2 3 4 5
Pomozte ostatním a ohodnoťte produkt známkou (1 - špatný, 5 - skvělý)

Sportovní legíny se zcela novou NEBBIA potiskem, která vyšla z naší designérské dílny inspirovaná NEBBIA logem

Detailní popis

Kód: NE-770-CERNA-XS
Výrobce: NEBBIA
Velikost: XS
Dostupnost: skladem
 
1 510,–
+ -

Nebbia dámské legíny x Seaqual 770 – ekologické oblečení

Staň se i Ty spolu s námi bojovnicí za čisté oceány!

Sportovní legíny se zcela novou NEBBIA potiskem, která vyšla z naší designérské dílny inspirovaná NEBBIA logem, jsou nejen sexy, ale i extrémně pohodlné!

Nižší pás nechá vyniknout Tvoje bříško a působí velmi žensky. Ikonická NEBBIA guma z nich dělá snadno kombinovatelný kousek s mini topy a tílky nejen z eko kolekce SeagualTM a zároveň zaručí, že se legíny nezošmykávajú a pěkně drží. Materiál, ze kterého jsou vytvořeny, je jemný a přizpůsobivý, při nošení ho téměř nebudeš cítit. Řasení na zadní straně zase vylepší tvar tvého zadečku.

Design a střih jsou skvěle promyšlené a vytvořené především na aktivní pohyb, zároveň však zvýrazní a podtrhnou ženskou krásu a budou se ti nosit tak dobře, že jejich nebudeš chtít svléknout

Klíčové vlastnosti

vyrobené z materiálu z recyklovaného plastu z oceánů
guma NEBBIA v pase se silikonovými „N“ na vnitřní straně
elastický přizpůsobivý materiál
scrunchies butt efekt
pattern NEBBIA logo potisk
složení: 75% polyester, 25% elastan

NEBBIA x Seaqual™ ️Collection

Každý rok skončí 12 milionů tun plastů v našich oceánech a mořích. Z toho až 90% plastových úlomků padá na dno oceánu, ničí jejich ekosystém a ubližuje mořským živočichům. V NEBBII nám záleží na naší planetě, na čistotě oceánů a na životě v nich. Nechceme vás v péči o ekologii nechat samých. Chceme, abychom v tom byli společně. Rozhodli jsme se spojit síly se španělskou společností SEAQUAL ™ ️, která spolupracuje s rybáři, nevládními komunitami a úřady na eliminaci odpadů z oceánů.

Naše nová designová SEAQUALTM kolekce je vyráběna právě z těchto plastů. Proces, kterým se odpad zpracovává, promění PET lahve na vločky a ty následně změní na 100% polyesterové vlákno. To se dá využít různými způsoby, v našem případě na aktivní oblečení. Na Tvé legíny, šortky, tílko :)

Na výrobu jedněch legín se použije vlákno z 8 plastových lahví, což představuje 200 gramů plastového odpadu z oceánu. Společnými silami jsme schopni za půl roku odstranit odpad o velikosti Barcelony.