Nebbia High Waist 3/4 Legíny 607 lila

Výprodej
Hodnocení produktu 3.7 z 5: 1 2 3 4 5
Pomozte ostatním a ohodnoťte produkt známkou (1 - špatný, 5 - skvělý)

Dámské 3/4 fitness legíny Nebiia 607 z nové kolekce Beatiful Inside and Out

Detailní popis

Kód: NE607-LILA-L
Výrobce: NEBBIA
Velikost: L
Dostupnost: skladem
 
1 110,–
+ -

Nebbia High Waist 3/4 Legíny 607 – zkrácený střih legín

Jedna z věcí, na kterou jsme se u nové linii Beautiful Inside & Out velmi těšili, byla chvíle, kdy představíme nové legíny v délce, na kterou se mnoho z vás ptalo

Tříčtvrťový střih se opět stal velmi moderním, navíc je pohodlný a působí ležérně. Díky kombinaci jemného pružného melange materiálu, který dělá z každého kousku originál, s jemně zvýšeným pasem a síťkou na spodní části, jsou tyto legíny kouskem, který krásně oživí každý Tvůj sportovní outfit!

Materiál, ze kterého jsou legíny vytvořeny, je velmi jemný a přizpůsobivý, při nošení ho téměř nebudeš cítit. Zajímavě řešený střih pAsu do jemného „V“ navíc krásně tvaruje boky a zvýrazňuje štíhlý pas a řasení na zadní straně zase vylepší tvar tvého zadečku. Spodní část tvoří síťka v kontrastní barvě, která odvětrává nohu a zaručí dokonalý comfort při cvičení. Na pravé straně je motivační potisk v podobě našeho známého hesla „YES YOU CAN“.

Hledáš něco, co by přesně ladilo s těmito legínami? Zkombinuj je s fitness podprsenkami a vytvoř si krásný barevný outfit, který zvýrazní a podtrhne tvou ženskou krásu.

3/4 střih
jemně zvýšený pás
řasení na zadní straně
vzdušná síťka nad lýtky
kontrastní pás do „V“
velmi příjemné na dotek
melange barevné provedení
logo „YES YOU CAN“ na pravé strand
složení: 78% polyester, 22% elastan
složení síťky ELBA: 75% nylon, 25% elastan NEBBIAJe úžasné být ŽENOU, souhlasíš? Nezáleží na tom, zda si vysoká nebo drobná, zda si blondýnka, brunetka nebo zrzka, zda máš tvář posetou rozkošnými pihami nebo Ti slunce obhořela více ramena než bříško, zda máš kulatý zadeček nebo malá prsa. Nezáleží ani na tom, zda máš raději tvrdý trénink, pomalou jógu, plavání nebo tanec. Důležité je, abys byla spokojená a zdravá, důležité je, aby si milovala své tělo. Protože my všechny jsme BEAUTIFUL INSIDE & OUT.

V NEBBII pracuje mnoho žen. Máme různou výšku, různou váhu, různé tvary těla. Společně, na čele s naší hlavní designérkou stánky, jsme vytvořili novou linii oblečení plnou jemných materiálů a světlých barev, abychom ukázali naši nevyčerpatelnou sílu i krásné slabosti, které nás dělají tím, kým jsme. Vytvořili jsme ji pro nás, ŽENY, odvážné a něžné zároveň, krásné a okouzlující v každém ohledu. Vytvořili jsme ji tak, aby se v ní každá z nás cítila příjemně a žensky.

Bude nám ctí, pokud se staneš členkou NEBBIA rodiny a budeš naše věci nosit s radostí. Pojď spolu s námi inspirovat ženy a dívky kolem Tebe, aby byli na sebe hrdé