Dnes to bude velmi jednoduchá buchta, kterou zvládnou i ti, co nikdy buchtu nepekli, a která svým složením a nutričními hodnotami klidně dokáže nahradit nebo jen zpestřit Vaše každodenní vločkové kaše a míchaná vejce :-) Jako protein jsem zvolil opět to, co mám doma aktuálně, a to obyčejný syrovátkový koncentrát s větším podílem jednoduchých sacharidů od firmy Fitness Authority Whey protein ve vanilkové příchuti. Jako protein může však zvolit jakýkoliv produkt bez aspartamu. Syrovátkové koncentráty budou ale nejvhodnější, protože jsou nejsladší :-)
**Ingredience: ** 200 g rozemletých vloček 250 g nízkotučného tvarohu 450 ml nízkotučného meruňkové kefíru 90 g proteinu 40 g vlašských ořechů 30 g lískooříškové pomazánky ½ prášku do pečiva
Nejdříve smícháme v hlubší nádobě protein, vločky, rozdrcené ořechy a prášek do pečiva. Poté zalijeme kefírem, přidáme tvaroh a lískooříškovou pomazánku a vše důkladně promícháme (tyčovým mixerem). Směs nalijeme do menší nádoby na pečení a po 40 min. na 180 stupňů máme hotovo.

