Recenze

OLIMP SPORT NUTRITION BCAA XPLODE – recenze

Publikováno:

Druhé instantní BCAA v pořadí jsem vyzkoušel Bcaa Xplode od Olimp Sport Nutrition. V úvodu již nebudu sáhodlouze rozvádět co jsou BCAA zač. Pouze zopakuji výhodu instantní ochucené formy těchto aminokyselin. Ta spočívá hlavně ve velmi pohodlné možnosti je konzumovat během tréninku. BCAA od Olimpu po přečtení složení ničím speciálním nezaujmou. Přidaný 1g Glutaminu není třeba proti Nutrendu žádná výhra. Ale kvůli Glutaminu si jistě BCAA nekupujeme. Takže jak jsem zhruba po necelém měsíci používání s těmito BCAA spokojen?

Pokračovat ve čtení

SUPERIOR 14 NO4 AAKG - recenze

Publikováno:

Arginin je aminokyselina, kterou mám spolu s Glutaminem nejvíce v oblibě. Pokud jste již dosáhli viditelného svalového rozvoje, pak Vám Arginin přinese lepší pocit z tréninku v důsledku lepšího prokrvení svalů a zvýšené vazodilatace, což bude ve finále znamenat, že budete v průběhu tréninku prostě jednou tak velcí :-) To jsem zřejmě přehnal, ale ten rozdíl tréninku s a bez této aminokyseliny je více než znatelný. U mě je to tak trošku již návyková záležitost a jen s velmi malými pauzami užívám suplementy, které L-Arginin obsahují již docela dlouhý čas a stále to skvěle funguje. Možná jsem výjimka, protože jsem již několikrát četl, že by se měl Arginin cyklovat podobně jako například Kreatin z důvodu jeho v čase ustupujících účinků. Na NO4 AKKG od Superioru 14 jsem se těšil, protože již po přečtení složení, jsem zjistil, že je poskládaný docela chytře a není to jen „obyčejný“ L-Arginin. Druhý důvod proč jsem se těšil je ten, že jsem byl doposud se všemi výrobky od této značky nadmíru s

Pokračovat ve čtení

„MOJE PŘEDTRÉNINKOVKA“ – recenze

Publikováno:

Předtréninkovky jsou jedny z mála doplňků výživy, u kterých je jejich účinek pocitově zaznamenatelný. Podle toho jak komplexně nebo na druhou stranu jednostranně je takový suplement orientovaný, můžeme již při prvním tréninku pociťovat větší prokrvení a napumpovanost svalů (pokud jsme si již nějaké vybudovali :-), zvýšení síly, zlepšení soustředění se na cvičení či přísun psychické energie. Všechny tyto aspekty mohou učinit Váš trénink o nějaký ten stupínek kvalitnější, v důsledku čehož, za splnění dalších důležitých podmínek (dostatečný přísun makro a mikro živin, regenerace), můžete dosáhnout zlepšení ve svalovém rozvoji.

Pokračovat ve čtení

MUSCLEPHARM ARNOLD SERIES IRON WHEY - recenze

Publikováno:

Od značky MusclePharm jsem toho zatím moc nezkusil. Minula mě dokonce i velmi chválená předtréninkovka Assault (určitě to doženu:-). O čem jsem vážně uvažoval, byl protein Muscle Pharm Combat Powder. Ten má vynikající složení a četl jsem, že i dobře chutná. Než jsem se ale ke koupi rozhoupal, vyšel Muscle Pharm se sérii podporovanou mým oblíbeným důchodcem. Firmě Muscle Pharm tak minimálně u jednoho zákazníka jejich reklamní marketing s Arnoldem vyšel a já sáhl po univerzálu ARNOLD SERIES IRON WHEY. Zda jsem udělal chybu nebo ne se dočtete v následující recenzi.

Pokračovat ve čtení

NUTREND COMPRESS BCAA INSTANT – recenze

Publikováno:

Instantní ochucené BCAA jsou na trhu sice teprve krátce, ale i přesto, a převážně zásluhou slušné reklamní kampaně (vě většině videologů českých i zahraničních kulturistů, se s nimi setkáme) si našly spousty spokojených konzumentů. Nejedná se o žádný převratný vynález. O BCAA ( L-valin, L-leucin a L-izoleucin) všichni víme, že mají pozitivní vliv na zlepšení regenerace a svalový růst, což se hodí zejména v dietě a při velmi intenzivních trénincích.

Pokračovat ve čtení

FITNESS AUTHORITY MASS CORE – recenze

Publikováno:

Další gainer, který nyní zkouším, je od firmy Fitness Authority a nese označení Mass Core. S předešlými produkty od FA jsem byl vždy nadmíru spokojen, takže jsem dopředu složení ani moc nestudoval. Chybu jsem neudělal, protože když jsem pak nakoukl co Mass Core obsahuje, byl jsem velmi mile potěšen. I když upřednostňuji čokoládu, sáhl jsem pro změnu po vanilce, kterou mám rovněž rád. Pojďme se tedy tomuto gaineru podívat blíže na zoubek.

Pokračovat ve čtení

SUPERIOR 14 STANABOL-X - recenze

Publikováno:

Další doplněk firmy Superior 14, který jsem otestoval, musí fungovat už jen kvůli svému názvu a tím vyvolaného placebo efektu :-) Ale teď vážně, Stanabol-X je předtréninkový suplement, který by Vám měl díky svému složení stimulovat hladinu testosteronu, insulinu a růstového hormonu. Rovněž by mělo dojít k navýšení síly, lepší napumpovanosti svalů a zvýšení energie pro samotný trénink. Zhruba tak hovoří reklamní texty značky Superior 14 k tomuto produktu. Jestli to nejsou jen plané sliby jsem zjišťoval od půlky prosince. Zde jsou tedy moje poznatky.

Pokračovat ve čtení

SCITEC NUTRITION HOT BLOOD 2.0 - recenze

Publikováno:

Jak již jsem se v minulém testu dvou předtréninkovek od americké firmy Scitec Nutrition zmínil, neexistuje příliš mnoho značek s doplňky výživy, které by nabízely hned několik druhů „předtréninkovek“ na bázi kreatinu, kdy každý si může najít to co mu nejlépe sedí. Proto tady mám třetí v pořadí pod zajímavým nazvem HOT BLOOD 2.0. Pojďme se tedy podívat v čem se tato „horká krev“ například odlišuje od POW3RD 2.0 a ATTACK 2.0 a jak jsem sní byl spokojen.

Pokračovat ve čtení

W.M.B. AMINO 6300 SUPERIOR 14 - RECENZE

Publikováno:

Dalším produktem, který mě v „objemové přípravě“ už asi měsíc provází, jsou aminokyseliny W.M.B. AMINO 6300 od firmy Superior 14. A nejsou to jen tak obyčejné aminokyseliny :-), ale k tomu se dostanu až dále. W.M.B. Amino 6300 obsahují všechny esenciální aminokyseliny, tedy ty které si tělo není schopno samo syntetizovat a je nutné je přijímat v potravě, a obohaceny jsou o větší množství rozvětvených aminokyselin BCAA a o neesenciální aminokyselinu Glutamin.

Pokračovat ve čtení

ATTACK 2.0 VS. POW3RD 2.0 OD SCITEC NUTRITION - recenze

Publikováno:

Možná se divíte proč jsem si vybral ke srovnání dva produkty od stejné značky. Scitec Nutrition je firma, která nabízí velmi širokou paletu doplňků výživy, a některé z nich se liší jen v malých detailech. To je na jednu stranu velké plus, protože si každý může vybrat co mu nejvíce vyhovuje, ale na druhou stranu, kdo se v tom má vyznat? :-) Pro ty co si budou vybírat předtréninkovku od Scitecu by tato srovnávačka mohla být přínosná a pro ty co hledají u jiných značek a nejsou ještě rozhodnutí, rovněž. Pro porovnání mám v „živé paměti“ účinky NOXplode 2.0, a Vy jste si recenzi mohli přečíst zde. Ten mě občas nenechal pořádně vyspat, ale tréninky byly na výbornou. Takže jak si vedly produkty Scitecu?

Pokračovat ve čtení

«« « 1 2 3 4 » »»