Články

STĚHOVÁNÍ PRODEJNY DO NOVÝCH PROSTOR

Publikováno:

Vážení zákazníci, z důvodu stěhování prodejny z Obchodního domu Laso do nových prostor vedle fitness centra FITPARK, ve kterých Vás od 1. srpna 2015 uvítáme, bude původní prodejna v OC Laso od 27. – 31. srpna 2015 uzavřena.

Pokračovat ve čtení

PHP EDGE nově i ve FULLSPORTU

Publikováno:

Objevili jsem několik zajímavých suplementů, u kterých jsme si po prvních ochutnávkách řekli, že je prostřednictví našeho eshopu musíme nabídnout i Vám. Jedná se o některé produkty značky PHP EDGE osvědčeného kanadského výrobce Future Nutrition, který již má pod sebou značku MVP Biotech. Future Nutrition si produkty pro značku PHP EDGE vyvíjí, vyrábí a balí ve vlastních laboratořích a výrobních halách a garantuje používání výlučně surovin nejvyšší jakosti, přičemž celý výrobní proces probíhá na základě přísně sledovaných postupů a za neustálé kontroly kvality.

Pokračovat ve čtení

Dárek pro Vaší sporťačku

Publikováno:

Nevíte čím potěšit svojí sportovně založenou přítelkyni k narozeninám? Nechejte se inspirovat našim spokojeným zákazníkem Honzou, který své milované sporťačce Hance nechal u nás udělat k narozeninám balíček doplňků výživy na míru, se kterým byla nadmíru spokojena, což dokládá přiložená fotografie :-)

Pokračovat ve čtení

CROSS CHALLENGE PARDUBICE 2014 - fotoreport

Publikováno:

CROSS CHALLENGE PARDUBICE 2014 – fotoreport

Dne 15. 2. 2014 proběhly v Pardubické sportovní hale Crossfitové závody čtyřčlenných smíšených týmů (tři kluci, jedna holka), do kterých se zapojili i dva týmy podporované výrobcem doplňků výživy, značkou Superior 14. Týmů se zde sjelo z celé republiky padesát, a konkurence tak nebyla vůbec malá. Jako naprosto nepoznamenaný tímto sportem jsem na vlastní oči mohl vidět některé z crossfitových disciplín a přesvědčit se o náročnosti toho sportu, a zároveň vychutnat skvělou atmosféru panující na těchto závodech. Oba týmy, Superior 14 Team a Crossfiters S14 Ostrava, mezi kterýma panuje kamar&…

Pokračovat ve čtení

SUPERIOR 14 WHEY CORE – PRVNÍ OCHUTNÁVKA

Publikováno:

Možná jako první v ČR jsem ochutnal jeden ze dvou nabízených druhů proteinů značky Superior 14. WHEY CORE by měl být tím kvalitnějším co do celkového obsahu (73 g bílkovin na 100 g proteinu), složení bílkovin a množství sacharidů. Zdrojem bílkovin je syrovátka, která má obecně velmi vysokou biologickou hodnotu. WHEY CORE obsahuje hned tři její formy, které rozlišuje způsob jejich zpracování a tím i jejich výsledné vlastnosti. Jsou jimi syrovátkový koncentrát, syrovátkový isolát, a ta nejkvalitnější hydrolyzovaná syrovátka. Nespornou výhodou takové směsi je prodloužený čas vstřebávání.

Pokračovat ve čtení

Rosvit následovník legendárního Zyzze

Publikováno:

Vyhodnocení Videa od autora Ahoj, tak po vyhodnocení se svými partnery, posílám poslední závěrečné poznatky ohledně videa… Negativa: – jediné – již nikdy ne ve wmv kvalitě! Vždy jen HD. To byla chyba a poučení do budoucna. V této kvalitě jsem zazdil nohy a to je škoda. Přitom je mám vysekané a přesně separované do třech svalů. Takže příště HD. Pozitiva: – neuvěřitelný úspěch-počet shlédnutí na webu je cca 15.000 (my tipovali max.5000), šílíme z toho s Adamem radostí. (dle statistiky je nutné násobit 2) a jsme na cca 30.000 shlédnutí po celém světě! Šílený mazec! Plní se mi sny!!!!!!!!!!!!!!! Tímto chci všem poděkov…

Pokračovat ve čtení

AMERICKÁ ZNAČKA SUPERIOR 14 - NOVĚ V ČESKÉ REPUBLICE

Publikováno:

Naskytla se mi příležitost vyzkoušet některé z ucelené řady doplňků výživy americké firmy SUPERIOR 14, která nově vstupuje na český trh. Z etiket jednotlivých produktů, které jsem zatím stačil prostudovat, se zdá, že nad jejich složením a výrobou někdo docela zapřemýšlel.

Pokračovat ve čtení

«« « 1 2 3 » »»