Články

NOVĚ NA FULLSPORTU SPORTOVNÍ ZNAČKA EVERLAST

Publikováno:

Zařadili jsme pro Vás do naší nabídky další značku sportovního oblečení, doplňků a příslušenství pro různé sporty. Značku Everlast netřeba dlouze představovat. Značka s výjmečně dlouhou tradicí existuje již déle než 100 let. Její nabídka zahrnuje mimo oblečení pro sport a volný čas i mnoho doplňků a příslušenství pro bojové sporty. Jednotlivé produkty této značky přidáváme do naší nabídky a tuto najdete zde.

Pokračovat ve čtení

PRODLOUŽENÍ OTVÍRACÍ DOBY PRODEJNY FULLSPORT

Publikováno:

Vážení zákazníci, vzhledem k tomu, že pro Vás musíme mimo jiné zabalit zvýšeny počet balíků, prodlužujeme do odvolání otvírací dobu prodejny FULLsport do 19:00. Využijte hodiny navíc a přijďte si vybrat vánoční dárky z široké nabídky doplňků výživy a sportovního oblečení.

Pokračovat ve čtení

OBLEČENÍ ZNAČKY BETTER BODIES NOVĚ NA ESHOPU FULLSPORT

Publikováno:

Představujeme Vám kultovní značku BETTER BODIES, která nabízí široký sortiment dámského a pánského fitness oblečení a doplňků nejen pro těžké tréninky v posilovně, ale zároveň i moderní sportovní oblečení pro každodenní nošení. Nově si nyní můžete z široké nabídky této značky vybrat a zakoupit oblečení a doplňky i na našem eshopu.

Pokračovat ve čtení

OBLEČENÍ ZNAČKY GOLD'S GYM NOVĚ NA PRODEJNĚ A NA ESHOPU FULLSPORT

Publikováno:

Hledáte kvalitní stylovou značku oblečení, u které byste si vybrali kousky jak na hardcore tréninky do fitka, tak i na běžné nošení, ze kterého bude jasné, co je váš životní styl? Pak by Vás mohlo zaujmout oblečení značky Gold's Gym, která je jedna z nejstarších a nejpopulárnějších fitness společnosti Wich, která byla založena Joem Goldem v roce 1965. V současnosti má po celém světě má více než 600 fitness center. V USA je tato značka stejně slavná jako Nike a Adidas. Tuto značku najdete nově jak na našem eshopu tak v kamenné prodejně v Ostravě vedle Fitparku.

Pokračovat ve čtení

FITONEACADEMY - TRENERSKÁ ŠKOLA

Publikováno:

Fitoneoacademy je moderní vzdělávací zařízení zabývající se výchovou profesionálů. Důraz je kladen na kvalitu, komplexnost a individualitu všech rekvalifikačních kurzů, které vedou lektoři s mnohaletou praxí ve svém oboru. Zájmem Fitoneacademy je vzdělávat a vychovávat odborníky, kteří budou poskytovat služby na profesionální úrovni. Fitoneacademy nabízí kurzy: Instruktor fitness, Poradce pro výživu, Člen první pomoci a Masér pro zdravotnická zařízení. Pokud by jste si chtěli zacvičit s porfesionálním kulturistou, ikonou české kulturistické scény Tomášem Burešem, probrat sním sestavení tréninku, stravování a suplementaci, obraťte se na Fitoneacademy.

Pokračovat ve čtení

PETR POLÁK V NOVÉ PRODEJNĚ FULLSPORT - DOČASNĚ PŘERUŠENO

Publikováno:

Novinka pro naše zákazníky – od 8. září 2015 Vám každé pondělí od 14:00 – 16:00 hod. bude v nově přestěhované prodejně FULLsport k ruce další vynikající sportovec, fitness trenér a výživový poradce se specializace na vizuální proměny a tvorbu podmínek pro maximalizaci nárůstu svalové hmoty Petr Polák. Přijďte a využijte dlouholetých zkušeností tohoto sportovce v oblasti výživy při vlastním výběru doplňků z naší nabídky.

Pozn.: 9.2.2016 dočasně přerušeno

Pokračovat ve čtení

MICHAL MIČKA V NOVĚ PŘESTĚHOVANÉ PRODEJNĚ FULLSPORT - DOČASNĚ PŘERUŠENO

Publikováno:

Novinka pro naše zákazníky – od 8. září 2015 Vám každou středu od 13:00 – 16:00 hod. bude v nově přestěhované prodejně FULLsport k dispozici vynikající sportovec, vzpěrač a jeden z nejlepších crossfiterů v České republice Michal Mička. Budete se moc u něj poradit ohledně výběru vhodných doplňků výživy s ohledem na Vaše sportovní aktivit, ale rád Vám jistě odpoví i na konkrétní dotazy ke sportovním disciplínám jako crossfit, vzpíraní a fitness.

Pokračovat ve čtení

«« « 1 2 3 » »»